Olivier Giroud a revenit cu două goluri pentru Arsenal în victoria obținută în deplasarea de la Sunderland, 1-4.
Francezul a fost indisponibil după o accidentare suferită la degetul mare de la picior, iar în absența sa, Arsene Wenger l-a folosit pe Alexis Sanchez în rolul de atacant central. Acesta a dat un randament excelent și a marcat nu mai puțin de 8 goluri în 13 meciuri.
În meciul de pe Stadium of Light, Olivier Giroud a reuși ceea ce numai un atacant de clasă poate realiza. Introdus pe teren în minutul 69 în locul lui Alex Iwobi, el a înscris două goluri la primele două atingeri de minge. După această performanță, vârful de 1,93m a tras un semnal că se va lupta să își recupereze postul de titular.
Fotbal
Leeds United s-a îndepărtat de zona fierbinte în Premier League cu un succes uriaș la West Ham
ACUM 5 ORE
"Mă bucur că m-am întors pe teren. La orice club mare există mulți atacanți cu diferite calități și echipa a mers foarte bine de la începutul sezonului. Am sperat să mă refac cât mai repede și am muncit din greu pentru asta. Sunt fericit cât timp echipa câștigă și am observat că suntem un lot foarte unit. Așadar, nu-mi pun întrebări despre locul meu în echipă. Am nevoie doar să joc mai mult, să mă antrenez în continuare și să dovedesc că sunt în formă. Asta încerc mereu să aduc echipei... Mă concentrez doar pe ce trebuie să fac pe teren. Va veni și rândul meu", a declarat Olivier Giroud pentru presa din Anglia.
  • 72 de minute a jucat Olivier Giroud în acest sezon din Premier League și a înscris de două ori.
Spanish Supercopa
Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după finala cu Athletic Bilbao. Courtois, paradă uriașă
ACUM 6 ORE
Fotbal
Premier League | Gol fantastic reușit de Ward-Prowse în Wolves - Southampton 3-1
ACUM 8 ORE