Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marius Marin, mesaj ironic pentru fanii naționalei: ”Mulțumim celor 15% care ne-ați susținut!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 30/07/2021 la 13:46 GMT+3

România a fost eliminată încă din faza grupelor de la Jocurile Olimpice iar prestațiile tricolorilor au fost sub așteptări.

Marius Marin (România) în meciul cu Honduras

Credit imagine: Getty Images

România a încheiat grupa din Japonia abia pe locul trei. Prima clasată a fost Coreea de Sud, urmată de Noua Zeelandă. Tricolorii au încheiat la egalitate de puncte cu neo-zeelandezii (4) însă golaverajul nostru a fost serios afectat de înfrângerea usturătoare cu Coreea de Sud (0-4).
Căpitanul naționalei, Marius Marin, cel care joacă la Pisa, a postat pe contul său de Instagram un mesaj pentru fanii naționalei.
”30 de zile închişi, doar antrenamente şi o cameră de hotel, cu multe sacrificii şi speranţe am luptat pentru România!!! Mulţumim celor 15% din români care au fost alături de noi până la ultimul fluier!!! Felicitări băieţi, sunt mândru de voi şi am avut onoarea să vă reprezint ca şi căpitan", a afirmat Marin.

Mirel Rădoi s-a plâns de condițiile din Japonia

”Am reușit să ne montăm, să ne ridicăm, când puțini se așteptau. Până la urmă este vorba și de șansă, când vorbim de un meci echilibrat , între două echipe echilibrate, dar șansa nu poate să țină mereu numai cu noi. Va trebui să vedem ce pot să extragă jucătorii după această experiență, pentru că e ușor acum să acuzăm pe cineva”, a declarat Mirel Rădoi după egalul României cu Noua Zeelandă, la TVR1.
”Nu știe nimeni că de când am venit nimeni nu poate să doarmă mai mult de patru ore, ieri la antrenament erau săracii cu ochii cât două cepe, mâncarea a fost așa cum ne-am fi așteptat doar primele două zile, drumurile sunt foarte lungi, am reușit oarecum să ne montăm, să ne strângem, printr-o comuniacre foarte bună, prin ședințe. Cihar și așa am reușit după acel rezultat rușinos să ne ridicăm la nivelul așteptărilor”, a continuat selecționerul.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo