Antonio Sefer traversează o perioadă prolifică în cariera de fotbalist. După ce a promovat cu Rapid București în Liga 1, acum a fost convocat și de Mirel Rădoi la Jocurile Olimpice, pentru a reprezenta România.

Antonio Sefer, interviu după prima victorie de la Jocurile Olimpice: "Este o șansă unică să fii aici!"

Sefer nu a început titular partida cu Honduras, dar Rădoi l-a trimis la luptă în repriza a doua, în minutul 55. Mijlocașul a avut parte de un debut destul de reușit și s-a apropiat de gol în două rânduri, însă fără succes. FRF a publicat un interviu cu Sefer, în care a dezvăluit ce sfaturi a primit de la Dică și Rădoi înainte să pășească pe gazon și la cine a mers primul telefon după victorie.
Olympic Games
Ce performanță incredibilă a reușit Dani Alves după cucerirea aurului olimpic la Tokyo
08/08/2021 LA 07:19
"A fost un meci reușit, am avut multe ocazii. Aici am venit să luăm cele trei puncte, pentru că ele valorează cel mai mult, nu să jucăm un fotbal spectaculos. A fost o victorie frumoasă, dar grea. Ne-am sacrificat fiecare ca să câștigăm acest meci. A jucat împotriva unei echipe foarte bune, am avut probleme, dar uniți le-am depășit. Am fost unul pentru altul și ne bucurăm. Acum trebuie să uităm meciul din această seară pentru că mai avem mult ca să ne atingem obiectivul. Suntem cu gândul la următorul meci.
Am avut emoții, nu mă așteptam să fie așa greu. Dar cu ajutorul băieților și al staff-ului m-am adaptat foarte bine. A fost o mare bucurie când am văzut că intru pe teren, este o șansă unică să fii aici. Când am pășit pe gazon, toate emoțiile mi s-au dus", a declarat Antonio Sefer.
Ce sfaturi i-au dat Rădoi și Dică înainte să fie introdus pe teren:"Mi-au spus să fiu creativ, să fiu eu, să nu ascult de nimeni. Mi s-a spus că am personalitate și trebuie să fac ceea ce știu eu mai bine. Am ascultat și mă bucur că mi-am putut ajuta echipa"
Sefer a oferit și un moment simpatic în momentul în care a fost întrebat cu cine a vorbit prima oară după fluierul de final:"Da, mamă, da! Sunt bucuros! Am câștigat! Mi-a răspuns imediat, era foarte fericită"

CE URMEAZĂ PENTRU 'TOKYOTRICOLORI'

România va avea foarte puțin timp de recuperare după succesul cu Honduras. Elevii lui Mirel Rădoi își continuă aventura în Japonia duminică, de la ora 14:00, împotriva Coreei de Sud, în direct pe Eurosport 2. Meciul va avea loc pe același stadion din Kashima.
Dacă va reuși să treacă de grupe, România va juca în sferturile de finală cu ocupantele locurilor 1 sau 2 din Grupa A, în care se află Mexic, Franța, Africa de Sud și Japonia. Francezii și-au pierdut șansele la prima poziție după înfrângerea cu 1-4 în fața Mexicului.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Olympic Games
Tokyo 2020 - Brazil vs Spain - Fotbal – Rezumate de la Olimpiadă
07/08/2021 LA 15:40
Olympic Games
Brazilia este din nou campioană olimpică la fotbal masculine, după victoria cu Spania
07/08/2021 LA 14:48