Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FOTO | România, la ultimul antrenament înainte de meciul cu Coreea de Sud!

Andrei Bobeica

Actualizat 25/07/2021 la 08:49 GMT+3

România se pregătește de meciul 2 din grupa B de la Jocurile Olimpice, care ne poate aduce calificarea în sferturile competiției.

Mirel Rădoi

Credit imagine: Eurosport

Echipa antrenată de Mirel Rădoi va întâlni joi de la ora 14.00 naționala Coreei de Sud

România, ultimul antrenament înainte de meciul cu Coreea de Sud

Partida dintre România și Coreea de Sud este programată duminică, de la ora 14:00, și va fi transmisă în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player, dar și pe Eurosport.ro, în format LIVE TEXT & VIDEO.
"Tokyotricolorii au efectuat azi ultimul antrenament înainte de meciul cu Coreea de Sud. Ședința de pregătire de la Kashima Antlers Club House a fost și ultima efectuată în cantonamentul de la Kashima dedicat fazei grupelor, pe care îl vom părăsi poimâine, luni 26 iulie. Atunci plecăm spre Sapporo, la 1.000 de km distanță, unde vom întâlni Noua Zeelandă în ultima confruntare din grupă.
Dacă ne calificăm din grupă de pe locul 2, am putea reveni însă, de la Sapporo la… aceeași Kashima! Pentru pregătirea și disputarea sfertului de finală. Calificarea de pe locul 1 ar însemna, de la Sapporo, să mutăm cantonamentul la Yokohama", a scris FRF.
Romania - antrenament Tokyo (FRF)
Romania - antrenament Tokyo (FRF)
Romania - antrenament Tokyo (FRF)
Romania - antrenament Tokyo (FRF)
Romania - antrenament Tokyo (FRF)
Romania - antrenament Tokyo (FRF)
Romania - antrenament Tokyo (FRF)
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 22 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo