Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mirel Rădoi: ”Cu puțin noroc, cred că meritam să trecem de faza grupelor!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 28/07/2021 la 15:29 GMT+3

Mirel Rădoi a susținut o conferință de presă după eliminarea României de la Jocurile Olimpice.

Mirel Rădoi

Credit imagine: Eurosport

"Vreau să îmi felicit jucătorii, am trecut prin multe greutăți împreună. Am fost foarte obosiți, am călătorit o zi întreagă pentru acest meci, ieri am avut doar 20 de minute pentru a pregăti antrenamentul. Pentru felul în care au trecut împreună peste rezultatul contra Coreei de Sud trebuie să îi felicit. Cu puțin noroc în anumite situații în meciul de azi, cred că am fi putut și chiar am fi meritat să trecem de faza grupelor", a afirmat Rădoi.
Din această competiție putem extrage multe lucruri, majoritatea pozitive. Ce mă bucură este faptul că jucătorii au arătat ca un grup unit după ce s-a întâmplat în meciul cu Coreea de Sud.
"Sunt foarte fericit cu acest grup de jucători și ceea ce au realizat. Înaintea partidei am avut o situație dificilă, cei trei jucători de bandă, Boboc, Ștefan și Rațiu erau incerți. Și m-a emoționat faptul că toți cei trei au zis că, indiferent de consecințe, pot evolua câte 45 de minute. Mi-am dat seama că în 21 de zile, cât am avut până la primul meci, ne-am apropiat atât de mult fără să ne dăm seama, încât am devenit prieteni", a declarat el.

ROMÂNIA, ELIMINATĂ DE LA JOCURILE OLIMPICE DIN FAZA GRUPELOR

România a reușit doar un egal cu Noua Zeelandă (0-0) în ultima etapă a fazei grupelor de la Jocurile Olimpice. Având în vedere că tricolorii adunseră doar trei puncte din primele două meciuri, România a fost eliminată.
Coreea de Sud a încheiat pe primul loc în grupă după ce a zdrobit și Honduras (6-0) iar locul secund a fost ocupat de Noua Zeelandă.
România a învins Honduras în primul meci grație unui autogol pentru ca apoi să sufere o înfrângere usturătoare (0-4) în fața Coreei de Sud.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo