Echipa olimpică a României a pierdut cu 4-0 în fața Coreei de Sud și este obligată să câștige meciul cu Noua Zeelandă pentru a avansa în sferturile turneului. Nimic nu a funcționat pentru echipa condusă de Rădoi astăzi, iar rezultatul excelent din meciul cu Honduras a fost anulat.
Marius Marin și-a marcat în proprie poartă în minutul 27, iar de acolo totul s-a năruit pentru tricolori. Ion Gheorghe a văzut al 2-lea galben în prelungirile primei reprize, iar parte a 2-a a fost una de coșmar. Golul lui Dong-Gyeong Lee (min. 59) și dubla lui Lee Kang-In (min.84 și 90) au stabilit scorul final, un neverosimil 4-0 pentru sud-coreeni.

Jocurile Olimpice: Rezumatul meciului România - Coreea de Sud 0-4

Olympic Games
Ce performanță incredibilă a reușit Dani Alves după cucerirea aurului olimpic la Tokyo
08/08/2021 LA 07:19

Mirel Rădoi: "Am suferit o umilință"

După un asemenea meci nu ar fi prea multe de spus. Dezamăgirea este mare în tabăra tricoloră, iar selecționerul Mirel Rădoi a recunoscut că echipa sa a primit astăzi o lecție din toate punctele de vedere.
"Putem să spune că norocul din meciul cu Honduras s-a întors împotriva noastră astă, dar era clar că nu puteam să câștigăm la nesfârșit din noroc. E clar că meciul s-a rupt la cele două greșeli din prima repriză, autogolul și eliminarea lui Gheorghe. N-a fost dată o lecție de fotbal și de mentalitate. Sunt foarte multe echipe care au câștigat prima partidă din grupe și după aceea nu s-a calificat, sper să nu fie la fel și la noi. Până la urmă am jucat 2 meciuri pentru o finală, trebuie să câștigăm pentru a merge mai departe.
Sper să fie o reșită meciul următor, important este să putem schimba din mers.Cel mai important lucru este să recuperăm jucătorii din puct de vedere fizic. Din punct de vedere psihic sunt convins că îi vom recupara, însă problema este la partea fizică și va trebui să facem o evaluare pentru a vedea cine poate juca în această finală. Am primit o lecție de fotbal, de moralitate. Am suferit o umilință.", a declarat Rădoi pentru TVR, imediat după partidă.
Ultimul meci din faza grupelor, decisiv pentru calificarea în sferturile Jocurilor Olimpice, este programat miercuri, de la ora 11:30, când România se va duela cu Noua Zeelandă, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Olympic Games
Tokyo 2020 - Brazil vs Spain - Fotbal – Rezumate de la Olimpiadă
07/08/2021 LA 15:40
Olympic Games
Brazilia este din nou campioană olimpică la fotbal masculine, după victoria cu Spania
07/08/2021 LA 14:48