"Jocurile Olimpice sunt mereu genul de competiție în care echipele mai mici au tendința de a evolua mai bine decât te-ai aștepta. După victoria împotriva Hondurasului, România ar putea avea un impact la acest turneu și, cine știe, poate chiar s-ar putea lupta pentru medaliile de bronz," a spus Rivaldo pentru Betfair.
https://i.eurosport.com/2021/07/23/3178896.jpg
Brazilianul e de părere că echipa sa are prima șansă să câștige turneul, explicând faptul că lotul Braziliei nu a avut neapărat de suferit de pe urma cluburilor care nu au lăsat jucătorii să participe la Jocurile Olimpice.
Olympic Games
Ce performanță incredibilă a reușit Dani Alves după cucerirea aurului olimpic la Tokyo
08/08/2021 LA 07:19
"În opinia mea, Brazilia este favorită principală pentru câștigarea medaliilor de aur la aceste Jocuri Olimpice. Spun asta din perspectiva jucătorilor care iau parte la turneu. Și în Brazilia au fost jucători care nu au putut participa, dar există o mare diferență, fiindcă Brazilia este o țară mult mai mare cu mulți jucători talentați din care s-a putut forma un lot. Nu este cazul și în România, așa că echipa olimpică a României ar putea să sufere fără câteva nume importante și fără oportunitatea de a le înlocui cum trebuie."

Rivaldo urmărește și alte sporturi de echipă la Tokyo 2020

"Îmi place să văd baschet și volei, dar și fotbal feminin. Când sunt acasă și mă relaxez obișnuiesc să mă uit la Jocurile Olimpice indiferent de sport. Mă uit la tot felul de discipline, dar favoritele mele sunt fotbalul, atât masculin cât și feminin, și baschetul sau voleiul," a mai spus Rivaldo.
Conform bookmakerilor Betfair, șansele României de a câștiga turneul olimpic au crescut după victoria cu Honduras, însă nu cu mult. Cota actuală este 51.0, care atestă șansele ușor crescute, față de 67.0 înaintea meciului. Brazilia și Spania rămân principalele favorite.
Cote pentru Turneul Olimpic de fotbal masculin – Tokyo 2020
  • Brazilia – 2.75
  • Spania – 3.1
  • Japonia – 8.0
  • Mexic – 10.0
  • Franța – 11.0
  • Argentina – 13.0
  • Germania – 13.0
  • ...
  • România – 51.0
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Olympic Games
Tokyo 2020 - Brazil vs Spain - Fotbal – Rezumate de la Olimpiadă
07/08/2021 LA 15:40
Olympic Games
Brazilia este din nou campioană olimpică la fotbal masculine, după victoria cu Spania
07/08/2021 LA 14:48