Echipa olimpică a României a fost învinsă în al doilea meci de la Jocurile Olimpice și a mai rămas un singur meci de disputat: duelul decisiv cu Noua Zeelandă.
După primele două etape, în grupa României, toate cele 4 echipe au câte 2 puncte și păstrează șanse de calificare la ultimele meciuri. Așadar, în acest moment, singura variantă de calificare este victoria. Golaverajul este primul criteriu de departajare în caz de egalitate de puncte, doar că noi stăm cel mai prost la acest capitol în grupă. Iar o victorie cu Noua Zeelandă ne va asigura accesul mai departe în sferturile de la Jocurile Olimpice.

Programul României pentru partida cu Noua Zeelandă

Olympic Games
Ce performanță incredibilă a reușit Dani Alves după cucerirea aurului olimpic la Tokyo
08/08/2021 LA 07:19
Pentru disputarea ultimei partide din grupă, 'tokytricolorii' se vor deplasa la Sapporo, pe insula Hokkaido. Până acum, fotbaliștii români s-au pregătit la Kashima, la 1000 km distanță de Sapporo. Noua locație în care vor fi găzduiți 'tokyotricolorii' este hotelul-cantonament Keio Plaza, situat la 30 de minute distanță de stadionul pe care va avea loc ultima partidă din cadrul grupelor.
Federația Română de Fotbal a publicat pe site-ul oficial și programul antrenamentelor fixate de Mirel Rădoi.
  • România va efectua, potrivit aceluiași program configurat de organizatori, două antrenamente (azi și mâine) înaintea meciului cu Noua Zeelandă, niciunul dintre ele pe Sapporo Dome, stadionul unde se va disputa partida.
  • Sesiunile de pregătire vor avea loc, pe rând, la Sapporo Park (12 km de hotelul-cantonament) și Atsubetsu Park (20 km, foto dreapta).
Ultimul meci din faza grupelor, decisiv pentru calificarea în sferturile Jocurilor Olimpice, este programat miercuri, de la ora 11:30, când România se va duela cu Noua Zeelandă, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Olympic Games
Tokyo 2020 - Brazil vs Spain - Fotbal – Rezumate de la Olimpiadă
07/08/2021 LA 15:40
Olympic Games
Brazilia este din nou campioană olimpică la fotbal masculine, după victoria cu Spania
07/08/2021 LA 14:48