Shawky Gharib, antrenorul naționalei U23 a africanilor, a dezvăluit faptul că Salah va fi unul dintre cei trei "seniori" pe care Egiptul se va baza la competiția din vară.
"Am hotărât ca Mohamed Salah să fie unul dintre cei trei jucători care depășesc vârsta și vor fi convocați la Jocurile Olimpice. Am decis acest lucru pentru că el este unul dintre cei mai buni 3 jucători din lume.", a fost declarația lui Gharib, antrenorul U23 al naționalei Egiptiului.
Jurgen Klopp, tehnicianul lui Liverpool, și-ar fi dorit ca Salah să fie alături de liderul din Premier League în timpul pregătirii de vară, dinaintea noului sezon. În același timp, neamțul consideră că prezența lui Salah la Jocurile Olimpice i-ar putea afecta capacitatea fizică, înaintea startului de campionat din Anglia, programat la începutul lunii august.
Liga Națiunilor UEFA
Retrogradarea României în Liga C i-a surprins până și pe spanioli! Ce a scris presa iberică
ACUM 5 ORE
"Nu am vorbit cu Salah încă. Ar fi un efort mare pentru el. Mi-aș dori ca jucătorii mei să fie la antrenamente înaintea sezonului. Voi vorbi cu el.", a spus recent Klopp.
https://i.eurosport.com/2019/08/24/2661083.jpg

Salah, în formă extraordinară la Liverpool

În actualul sezon, Mohamed Salah a reușit să înscrie 18 goluri și să ofere 9 pase decisive în cele 33 de meciuri jucate în toate competițiile pentru "cormorani". Egipteanul este golgheterul lui Liverpool în actuala stagiune din Premier League, după ce a reușit aceeași performanță și în ultimele 2 sezoane.
Naționala României și-a câștigat dreptul de participare la turneul din Tokyo, după ce echipa U21 a "tricolorilor", condusă de Mirel Rădoi, a ajuns până în semifinalele Campionatului European de vara trecută. În aceste condiții, există șanse ca jucătorii noștri să joace împotriva lui Mohamed Salah, pe parcursul Jocurilor Olimpice.
Competiția de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice din 2020 se va disputa în perioada 23 iulie - 8 august. Tragerile la sorți pentru stabilirea grupelor vor avea loc pe 20 aprilie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Națiunilor UEFA
Mihai Stoichiță continuă declarațiile halucinante: "Liga Națiunilor nu te duce oricum nicăieri"
ACUM 8 ORE
Liga Națiunilor UEFA
Cu ce rămânem după meciurile naționalelor din luna septembrie? Rezultate și aspirații care contrazic
ACUM 12 ORE