România a câștigat meciul cu Honduras, scor 1-0, în prima etapă a grupelor de la Jocurile Olimpice. Iar tricolorii olimpici au sărbătorit cu mare fast debutul cu victorie.
România a început cu dreptul la Jocurile Olimpice, după ce a învins 1-0 reprezentativa Hondurasului. Unica reușită a partidei a venit printr-un autogol înscris hondurieni, în urma unui corner executat de Andrei Ciobanu, în minutul 45+1.
După fluierul final, 'tokyotricolorii' au făcut show total atât în vestiar, cât și în autocar. Fotbaliștii lui Mirel Rădoi s-au dezlănțuit: au dansat și au cântat "pentru România". Imaginile au fost făcute publice pe contul de Youtube al Federației Române de Fotbal.
Olympic Games
Ce performanță incredibilă a reușit Dani Alves după cucerirea aurului olimpic la Tokyo
08/08/2021 LA 07:19

CE URMEAZĂ PENTRU 'TOKYOTRICOLORI'

România va avea foarte puțin timp de recuperare după succesul cu Honduras. Elevii lui Mirel Rădoi își continuă aventura în Japonia duminică, de la ora 14:00, împotriva Coreei de Sud, în direct pe Eurosport 2. Meciul va avea loc pe același stadion din Kashima.
Dacă va reuși să treacă de grupe, România va juca în sferturile de finală cu ocupantele locurilor 1 sau 2 din Grupa A, în care se află Mexic, Franța, Africa de Sud și Japonia. Francezii și-au pierdut șansele la prima poziție după înfrângerea cu 1-4 în fața Mexicului.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Olympic Games
Tokyo 2020 - Brazil vs Spain - Fotbal – Rezumate de la Olimpiadă
07/08/2021 LA 15:40
Olympic Games
Brazilia este din nou campioană olimpică la fotbal masculine, după victoria cu Spania
07/08/2021 LA 14:48