"El Pibe de Oro" a lăsat în urma lui o întreagă lume îndurerată, care se chinuie cu greu să accepte că omul care a adus atâtea zâmbete și momente minunate nu se mai află printre noi.
În Argentina, mii de oameni au ieșit pe străzi pentru a-l omagia pe "El Pibe de Oro", considerat de mulți cel mai mare fotbalist din istorie.

Cupa Ligii din Argentina va purta numele legendarului Diego Armando Maradona

Romanian Liga I
Trică a răbufnit după remiza cu Dinamo! "Du-te la tine în țară! Păcălești fotbalul și pe mine!"
ACUM 3 ORE
Președintele Argentinei, Alberto Fernandez, a anunțat 3 zile de doliu național, după moartea fostului campion mondial din 1986:
"Diego a reprezentat Argentina în întreaga lume. Ne-a oferit foarte multă bucurie pentru care nu vom reuși să-l răsplătim vreodată îndeajuns", a spus președintele Argentinei.
În semn de dragoste, respect și mulțumire pentru tot ce a însemnat Diego Armando Maradona, Liga Profesionistă de Fotbal din Argentina a anunțat că una dintre competițiile naționale - Cupa Ligii - va purta numele "căpitanului naționalei care nu va fi uitat vreodată".
"Ce mai tristă zi din istorie", a scris Liga Profesionistă din Argentina.

Stadionul lui Napoli va purta numele lui Maradona

De asemenea, Napoli, clubul pentru care Maradona a evoluat cel mai mult în timpul carierei, a anunțat că numele stadionului va fi schimbat. De acum înainte, arena napoletanilor - San Paolo - va purta numele legendarului fotbalist, considerat cel mai bun din istorie: Diego Armando Maradona.
În același timp, în semn de respect și mulțumire pentru tot ce a reprezentat Maradona, Napoli a lăsat nocturnele stadionului aprinse azi-noapte.
Romanian Liga I
Mircea Rednic, la un pas de despărțirea de Dinamo! Ce a spus după remiza cu FC U Craiova
ACUM 3 ORE
Romanian Liga I
Remiză albă între Dinamo și FC U Craiova! "Câinii roșii" au ajuns la 14 meciuri fără victorie
ACUM 4 ORE