Lumea fotbalului a primit o veste tragică ieri seară. Legendarul Diego Armando Maradona a încetat din viață, la vârsta de 60 de ani. Maradona se afla la casa din Tigre (Argentina), unde se recupera după operația pe creier suferită în această lună.
Maradona a suferit o operație pe creier în urmă cu două săptămâni, după ce medicii i-au descoperit un cheag de sânge. Intervenția a decurs cu succes, iar toată lumea era optimistă în privința sănătății fostului campion mondial din 1986. Din păcate pentru întreaga suflare a fotbalului și a sportului mondial, lucrurile s-au înrăutățit brusc. Aseară, argentinianul a suferit o stop cardiorespirator și n-a mai putut fi salvat.

Omagiul adus de Jurgen Klopp

Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 6 ORE
”Este 100% o legendă. Am avut onoarea să-l întâlnesc o dată. Ca un bărbat de 53 de ani care iubește fotbalul de când se știe, pot să spun că este unul dintre cei mai buni din istorie. Apoi am vazut, recent, documentarul despre el”, a afirmat Klopp.
”Îl avem pe Diego fotbalistul incredibil și apoi pe Maradona cel care a avut mari probleme cu lucrurile cu care te confrunți când ești tânăr și mai ales când toată lumea o ia razna oriunde mergi, nu este ușor. A avut demonii lui, dar mie îmi va fi dor și de Diego și de Maradona. Ce fotbalist a fost. A fost incredibil. Ne-a arătat tuturor ce este posibil dacă ne luptăm cu tot ce avem”, a continuat el.
”Tehnica sa, adnuranța, atitudinea, ne-a arătat că nu trebuie să fii cel mai înalt, sau cel care se antrenează cel mai mult”, a precizat Klopp.
”Fotbaliștii ca el înțeleg fotbalul la alt nivel. El înțelegea altfel jocul. Știa ce vor face adversarii înainte să știe chiar ei. A fost cu adevărat special și a adus fotbalul la un alt nivel”, a afirmat Klopp.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 7 ORE
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în sferturile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 8 ORE