Ajutată de rezultatele înregistrate în celelalte grupe (Serbia a învins clar Rusia, scor 5-0), selecționata pregătită de Mirel Rădoi avea nevoie de o remiză la Belfast, împotriva Irlandei de Nord, pentru a urca în urna a doua la tragerea la sorți a preliminariilor pentru CM 2022. Nord-irlandezii au deschis scorul prin Boyce ('56), însă după un schimb superb de pase între Marin și Tănase, Bicfalvi (intrat pe teren în minutul 74) avea să înscrie golul egalării ('81).
A fost 1-1, iar "tricolorii" au terminat grupa de Liga Națiunilor pe poziția a treia, după Austria și Norvegia. Tragerea la sorți va avea loc la 7 decembrie 2020. Preliminariile Cupei Mondiale vor începe în martie 2021.

Dan Nistor crede că putem ajunge în prima urnă

Premier League
Paul Pogba și-a decis viitorul! Francezul este impresionat de Ralf Rangnick
ACUM 4 ORE
„Mă bucur pentru acestă performanță. E un rezultat bun pentru România. Suntem supărați pentru că am ratat calificarea la EURO, dar nu avem ce să facem. Mergem înainte. Cred că acest rezultat este unul echitabil. Urcăm, încet, încet, spre prima urnă! Chiar dacă au fost multe critici, ni le asumăm și vom duce România acolo unde îi este locul”, a declarat Nistor la ProTV.
Clasamentul final al grupei
1. Austria (9-6) 13
2. Norvegia (12-7) 10
3. România (8-9) 8
4. Irlanda de Nord (4-11) 2
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 12 ORE
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 13 ORE