Situația din Leicester e una foarte grea, după ce 658 de cazuri noi de coronavirus au fost confirmate în primele două săptămâni din iunie. Între timp, numărul celor testați pozitiv cu COVID-19 a sărit de 1000.
Ca atare, orașul a fost închis. Toate școlile și magazinele neesențiale având în acest moment "lacătul pus". Cu puține excepții, nimeni nu are voie să pătrundă sau să plece din zona care are de trei ori mai multe cazuri de coronavirus decât orașele învecinate.
Premier League
United, discuții cu Pochettino pentru a prelua echipa, din vară. Ce alte variante mai au ''diavolii'
12/01/2022 LA 12:15

Ce impact are închiderea orașului Leicester pentru Premier League

În acest context, clubul Leicester a făcut apel la Guvern și la oficialii Premier League, pentru a afla cum va afecta aceste decizii clubul de fotbal. În etapa a 32-a Vardy&Co evoluează în deplasare, miercuri seară, în direct la Eurosport (20:00), la Everton, însă în weekend cei supranumiți "vulpile" ar trebui să primească vizita lui Palace. În acest moment, nu se știe cu precizie în ce mod va afecta decizia autorităților formația de fotbal. Se vehiculează posibilitatea amânării meciurilor, dar o variantă mai probabilă are în vedere desfășurarea meciurilor de pe teren propriu într-un alt oraș.
De notat că aseară, după ultimul set de teste pentru jucătorii din Premier League, s-a descoperit un caz pozitiv. În acest moment, identitatea celui găsit cu coronavirus e ținută confidențial, la fel și clubul de proveniență.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Premier League
Un nou meci amânat în Premier League: Leicester - Norwich, reprogramat din cauza COVID-19
30/12/2021 LA 20:41
Premier League
Breaking News: Leicester - Tottenham, amânat, din cauza COVID-19
16/12/2021 LA 12:32