Lionel Messi a transmis conducerii Barcelonei că nu mai dorește să continue la clubul catalan. Decizia istorică a lui Messi a venit după o perioadă lungă plină de nemulțumiri privind felul în care este condus clubul, totul culminând într-un sezon slab al catalanilor care a atins cel mai jos punct în înfrângerea catastrofală 8-2 cu Bayern Munchen în sferturile UEFA Champions League.
Deși a fost contactat de Neymar și Di Maria pentru a veni la PSG, Messi pare să își dorească o reunire cu Pep Guardiola. De altfel, imediat după ce s-a hotărât să plece de pe Camp Nou, argentinianul l-a sunat pe Guardiola pentru a-i transmite că doar cu el alături poate câștiga următoarele două ediții ale Balonului de Aur.
Fotbal
U-LU-I-TOR! "Robotul" Haaland are un rival: fotbalistul de la o mare echipă care are cifre similare
ACUM 4 MINUTE

Pep Guardiola este în Barcelona

Mesajul lui Messi pare să fi fost pe placul lui Guardiola. Pep și-l dorește cu siguranță pe argentinian la Manchester City iar emisiunea The Chiringuito de Jugones a informat pe contul de Twitter că spaniolul a ajuns deja la Barcelona. Jurnaliștii spanioli au publicat pe Twitter o poză cu Guardiola alături de un bucătar în Barcelona.
Fotografia a fost postată inițial pe contul de Instagram al unui restaurant chinezesc din Barcelona cu descrierea: ”Astăzi la Kao Dimsum”.
Jurnalistul spaniol Guillem Balague a informat că Messi își dorește să plece însă vrea să o facă pe cale amiabilă. Barcelona insistă că el nu este de vânzare, însă acest lucru nu schimbă felul în care vede argentinianul lucrurile.
UEFA Europa Conference League
Rangelo Janga, eroul CFR-ului cu Slavia: "Am luptat ca leii"
ACUM 25 MINUTE
Premier League
Englezii cer interzicerea lui Haaland, pe motiv că "este robot". 2 milioane de oameni au semnat
ACUM O ORĂ