Lionel Messi a transmis conducerii Barcelonei că nu mai dorește să continue la clubul catalan. Decizia istorică a lui Messi a venit după o perioadă lungă plină de nemulțumiri privind felul în care este condus clubul, totul culminând într-un sezon slab al catalanilor care a atins cel mai jos punct în înfrângerea catastrofală 8-2 cu Bayern Munchen în sferturile UEFA Champions League.
Deși a fost contactat de Neymar și Di Maria pentru a veni la PSG, Messi pare să își dorească o reunire cu Pep Guardiola. De altfel, imediat după ce s-a hotărât să plece de pe Camp Nou, argentinianul l-a sunat pe Guardiola pentru a-i transmite că doar cu el alături poate câștiga următoarele două ediții ale Balonului de Aur.
Romanian Liga I
Ladislau Boloni, la un pas de Liga 1! Marele antrenor ar putea fi înlocuitorul lui Grozavu la Sepsi
ACUM 7 MINUTE

Pep Guardiola este în Barcelona

Mesajul lui Messi pare să fi fost pe placul lui Guardiola. Pep și-l dorește cu siguranță pe argentinian la Manchester City iar emisiunea The Chiringuito de Jugones a informat pe contul de Twitter că spaniolul a ajuns deja la Barcelona. Jurnaliștii spanioli au publicat pe Twitter o poză cu Guardiola alături de un bucătar în Barcelona.
Fotografia a fost postată inițial pe contul de Instagram al unui restaurant chinezesc din Barcelona cu descrierea: ”Astăzi la Kao Dimsum”.
Jurnalistul spaniol Guillem Balague a informat că Messi își dorește să plece însă vrea să o facă pe cale amiabilă. Barcelona insistă că el nu este de vânzare, însă acest lucru nu schimbă felul în care vede argentinianul lucrurile.
Liga Campionilor UEFA
Cum să cheltui 3 miliarde de € pentru un vis interzis! PSG și City, bogații fără glorie din UCL
ACUM O ORĂ
Fotbal
Top 10 al celor mai mari salarii de la PSG și Manchester City
ACUM 2 ORE