În vară, Sarri a decis că Riccardo Orsolini nu este un jucător pe care să se bazeze, lucru de înțeles într-o oarecare măsură, având în vedere ce forță ofensivă au bianconerii.
Împrumutat în stagiunea 2018-2019 la Bologna, mijlocașul ofensiv de 23 de ani a fost transferat în perioada de mercato de vară definitiv, contra sumei de 15 milioane de euro.
Prestațiile foarte bune au continuat - Riccardo Orsolini a marcat deja 7 goluri și și-a ajutat echipa cu 5 pase decisive în acest sezon -, astfel că în presa italiană au apărut informații potrivit cărora Juve îl va transfera înapoi. Între părți ar exista o înțelegere scrisă, conform căreia campioana Italiei îl poate transfera oricând, contra sumei de 25 de milioane de euro.
Premier League
Liverpool și Brighton s-au plâns de condițiile oferite de Chelsea! Ce nemulțumiri au avut cele două
ACUM 9 MINUTE
Doar că oficialii Bolognei susțin că o asemenea clauză nu există și cer 70 de milioane de euro pentru fotbalistul care poate juca mijlocaș în spatele vârfului, al doilea vârf sau atacant de bandă dreaptă.
"Orsolini poate pleca doar pentru 70 de milioane de euro. Eu spun că nu va pleca nici în vară de la noi. E în vederile selecționerului și sper să fie convocat în lotul pentru Euro 2020. Dar Mancini nu are nevoie de sfatul meu, sunt convins că știe foarte bine ce poate Orsolini", a declarat directorul sportiv al Bolognei, Walter Sabatini.
1 selecție are Orsolini la naționala Italiei, marcând chiar la debut. Crescut de Ascoli, el a ajuns la Juve în 2017, dar nu a apucat să debuteze pentru bianconeri.
Fotbal
Boloni, despre negocierile eșuate cu FRF pentru a deveni selecționer: "Probleme ilogice"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Barcelona, aproape de a transfera gratis o piesă importantă la centrul terenului de la AC Milan
ACUM 2 ORE