"Dacă această situaţie va continua în acest mod, atunci ar trebui să se introducă un VAR al VAR-ului, pentru că nu este posibil aşa ceva", a spus tehnicianul pe platforma online a Federaţiei uruguayene de fotbal, AUF TV, după meciul nul de la stadionul Centenario din Montevideo.
Polemica a apărut după un gol înscris de atacantul Jonathan Rodriguez şi anulat după consultarea VAR, pentru un ofsaid la un alt jucător, Matias Vina.
Dar, după cum susţine selecţionerul, acesta nici nu influenţa acţiunea. "Când un jucător este în ofsaid, iar mingea nu vine la el sau el nu se îndreaptă spre minge, atunci nu poţi să fluieri ofsaid", a insistat Tabarez.
Fotbal
Calificare cu emoții pentru FCSB în Cupa României! Roș-albaștrii, egalați după ce au condus cu 3-0
ACUM 29 MINUTE

Diego Godin: "Rușine"

La rândul său, căpitanul echipei naţionale, Diego Godin, a publicat pe Twitter o înregistrare video a acţiunii, cu mesajul "Ruşine CONMEBOL", referindu-se la Confederaţia sud-americană de fotbal.
După acest meci nul, Uruguay şi Paraguay au câte 7 puncte fiecare, la distanţă de Brazilia (12 puncte), care joacă vineri cu Ecuador, şi Argentina (11 puncte), care a încheiat la egalitate joi cu Chile (1-1).
Sursă: Agerpres
Fotbal
Nicolae Stanciu, impecabil în Cupa Cehiei! Cum a calificat-o pe Slavia Praga în optimi
ACUM 2 ORE
Fotbal
Mitriță, gol cu fața pentru PAOK într-o victorie obținută greu
ACUM 2 ORE