"Dacă această situaţie va continua în acest mod, atunci ar trebui să se introducă un VAR al VAR-ului, pentru că nu este posibil aşa ceva", a spus tehnicianul pe platforma online a Federaţiei uruguayene de fotbal, AUF TV, după meciul nul de la stadionul Centenario din Montevideo.
Polemica a apărut după un gol înscris de atacantul Jonathan Rodriguez şi anulat după consultarea VAR, pentru un ofsaid la un alt jucător, Matias Vina.
Dar, după cum susţine selecţionerul, acesta nici nu influenţa acţiunea. "Când un jucător este în ofsaid, iar mingea nu vine la el sau el nu se îndreaptă spre minge, atunci nu poţi să fluieri ofsaid", a insistat Tabarez.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
ACUM 29 MINUTE

Diego Godin: "Rușine"

La rândul său, căpitanul echipei naţionale, Diego Godin, a publicat pe Twitter o înregistrare video a acţiunii, cu mesajul "Ruşine CONMEBOL", referindu-se la Confederaţia sud-americană de fotbal.
După acest meci nul, Uruguay şi Paraguay au câte 7 puncte fiecare, la distanţă de Brazilia (12 puncte), care joacă vineri cu Ecuador, şi Argentina (11 puncte), care a încheiat la egalitate joi cu Chile (1-1).
Sursă: Agerpres
Fotbal
Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"
ACUM 7 ORE
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 8 ORE