Brazilianul Rivaldo s-a declarat foarte dezamăgit de Ousmane Dembele, despre care a spus că ar fi trebuit să plece de la Barcelona, deoarece nu a demonstrat nimic, și nu a răsplătit eforturile uriașe pe care clubul catalan le-a făcut pentru a-l transfera de la Borussia Dortmund.
"Se accidentează continuu, ajunge târziu la antrenament ... ar trebui să fie mult mai responsabil. Dacă și-ar face treaba, dacă ar juca regulat, ar avea tot dreptul din lume să rămână la Barcelona, dar nu este cazul. Dembele nu a făcut nimic pentru a reda clubului efortul enorm pe care l-a făcut pentru transferul său. Situația este complicată pentru Barcelona, pentru că au cheltuit mult să-l aducă. Dar nu am văzut nici o urmă din ceea ce a arătat la Borussia Dortmund. Mi se pare un jucător extraordinar, cu calități magnifice, dar pe măsură ce continuă pe acest drum își va încheia contractul fără să fi arătat nimic. Vom vedea dacă îi va oferi lui Koeman argumente pentru a fi important, dar nu depinde de antrenor sau de club, ci de angajamentul pe care Dembele îl va avea.", a declarat Rivaldo, ambasador Betfair.
În viziunea lui Rivaldo, Barcelona ar fi trebuit să cumpere neapărat un număr "9" după ce s-a despărțit de Luis Suarez, ceea ce a fost în sine o eroare, pentru că fără uruguayan, Barcelona nu va mai fi atât de puternică.
Liga
Negocierile dintre Barcelona și Dembele s-au încheiat! Ce decizie a luat fotbalistul
ACUM 39 MINUTE
"Barcelona ar fi trebuit să încerce mai mult să semneze un nou atacant, care să îl înlocuiască pe Suarez , mai ales că au eliberat un fotbalist care continuă să fie extraordinar și care avea în mod clar calitățile pentru a continua să fie important pentru club. Suarez îi va lipsi mult Barcelonei în meciurile din Champions League, dar și în duelurile tari din La Liga cu Real Madrid, Atletico sau Sevilla.", a mai spus Rivaldo.

Rivaldo: "Criza de la nivelul conducerii nu ajută echipa"

Barcelona traversează în continuare o perioadă foarte tensionată la nivelul conducerii clubului. Contestatarii președintelui Bartomeu doresc demiterea acestuia printr-un referendum și au strâns semnăturile necesare pentru organizarea acestuia, dar actuala conducere acuză autenticitatea acestora, astfel că a depus o plângere la Garda Civilă Spaniolă în acest sens.
Rivaldo este de părere că problemele de la nivelul conducerii vor afecta echipa dacă nu vor fi soluționate cât mai curând posibil: "Dacă soluția este o schimbare de președinte, să se facă cât mai curând posibil. Pentru că toată această problemă a alegerilor, votul de neîncredere, afectează echipa. Această instabilitate nu ajută la nimic. Dacă trebuie să se întâmple ceva, să se întâmple chiar acum."
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Sadio Mane, prioritatea unui club de top din Europa în această vară
23/05/2022 LA 09:58
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
17/05/2022 LA 13:35