Articol scris de Romeo Ene
Dembele şi Griezmann, în timpul unui cantonament din 2019, au vrut să se joace pe PlayStation. Din cauza unor probleme cu televizorul, Griezmann a solicitat ajutorul unor municitori asiatici. Dembele în acel moment i-a spus lui Griezmann: ’’Toate aceste fețe urâte pentru a juca PES? Nu ți-e rușine?!’’, iar colegul său a râs, însă nu s-a înţeles ce a răspuns.

Mesajul jucătorilor după incident

Romanian Liga I
Reghecampf nu o subestimează pe Dinamo: "Totdeauna va fi un derby"
ACUM 36 MINUTE
Astăzi, Ousmane Dembele a reacţionat public în legătură cu videoclipul care circulă de câteva zile pe Internet. Pe aceste imagini, datând din 2019, conform Hong Kong South China Morning Post, citat de Le Courrier International, Dembele și Griezmann batjocoresc muncitorii care vin să rezolve anumite probleme tehnice ale consolei de jocuri în timpul unui cantonament în Japonia pentru Cupa Rakuten.
"Scena se întâmplă să fie în Japonia. Ar fi putut fi oriunde pe planetă. Aș fi folosit aceleași expresii. Deci nu vizam nicio comunitate. Se întâmplă să folosesc acel gen de cuvinte. Expresii în privat, cu prietenii, indiferent de originea lor. Acest videoclip este acum public. Îmi imaginez că ar fi putut jigni persoanele prezente în aceste imagini", a reacţionat Dembele.
Și Antoine Griezmann și-a cerut scuze câteva minute mai târziu.
"Am fost întotdeauna împotriva oricărei forme de discriminare. De câteva zile, unii oameni doresc să mă facă să mă simt drept omul care nu sunt. Resping ferm acuzațiile care mi-au fost aduse și îmi pare rău dacă i-am ofensat pe prietenii mei japonezi", a spus fostul jucător de la Atletico Madrid pe contul său de Twitter.
Fotbal
Vicepreședintele Surinamului, omul care are 50 de copii și a debutat în fotbal la 60 ani, suspendat
ACUM O ORĂ
Fotbal
Arsenal, repriză perfectă cu Spurs! 3 goluri superbe, după faze de play-station
ACUM O ORĂ