"A fost un meci bun în special pentru suporteri. Pentru noi a fost însă foarte, foarte greu. Au fost momente în care am jucat bine în ofensivă, cu atacuri concise, pase rapide, dar au fost şi momente în care ne-am pierdut mintea, am încercat să atacăm rapid, fără să gândim... iar aceste lucruri trebuie să le exersăm foarte mult în sezonul următor pentru a fi mai buni. Am câştigat Cupa, dar cred că am fi meritat mai mult şi în campionat. Din cauza greşelilor noastre am ratat şansa de a lupta până la sfârşit pentru locul 1. Dar să nu uităm că am jucat tot anul fără cel mai bun atacant al nostru (n.r. - Elvir Koljic)... să ne gândim ce ar fi însemnat ca FCSB să joace un an fără Tănase", a spus tehnicianul grec.
"Înainte de finală am spus că Astra nu merita să retrogradeze. Au jucători foarte buni, de calitate. Noi astăzi însă am avut nevoie de foarte multe ocazii pentru a marca. Dar când câştigi Cupa, e foarte bine. Eu am câştigat un titlu în Cipru, acum o Cupă în România. Sper să câştig mai multe trofee în viitor", a adăugat Ouzounidis.

Ouzounidis, despre Dan Nistor

Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM 2 ORE
Antrenorul a menţionat că mijlocaşul Dan Nistor este un jucător "excepţional", dar uneori trebuie "să se controleze mai mult".
"Dan Nistor în anumite momente este un jucător excepţional. Dar uneori el trebuie să se controleze mai mult. Avem jucători buni, avem o echipă bună. Din păcate ne pierdem mintea uneori, aceasta este problema noastră. Trebuie să ne schimbăm obiceiurile. Iar pentru asta este nevoie de timp", a precizat antrenorul formaţiei oltene.
Universitatea Craiova a câştigat Cupa României după ce a învins-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 3-2 (1-1, 1-1), la capătul prelungirilor, sâmbătă seara, pe Stadionul ''Ilie Oană'' din Ploieşti.
Universitatea a cucerit trofeul pentru a opta oară, potrivit site-ului său, după cupele obţinute în 1976-1977, 1977-1978, 1980-1981, 1982-1983, 1990-1991, 1992-1993 şi 2017-2018.
Astra rămâne cu un singur trofeu în palmares în Cupa României, cel obţinut în 2014. Astra a pierdut trei finale, 2016-2017, 2018-2019, 2020-2021, toate la Ploieşti.
Agerpres
Premier League
Se schimbă regula amânărilor din Premier League! În ce condiții pot cere echipele amânarea
ACUM 2 ORE
Fotbal
Porto dă afară un jucător din cauza controversei legate de vârsta sa! Are 4 date de naștere
ACUM 7 ORE