Burcă s-a întors la clubul unde a evoluat în perioada 2002-2005, alături de care a cucerit un titlu de campion, trei Cupe ale României și o Supercupă. Fostul fundaș central este flatat că a fost apelat de echipă în această perioadă neagră și este foarte bucuros să se afle în postura de antrenor al fostei sale echipe.
"Este o onoare imensă și o mândrie să fiu antrenorul lui Dinamo, chiar dacă echipa nu este în cel mai bun moment. Cu atât mai mult este o mândrie că s-a apelat la mine în acest moment dificil", a declarat Burcă, citat de Radio Dinamo 1948.
Fotbal
CFR Cluj are oferte pentru cel mai bun fotbalist produs în ultimii ani. Petrila, dorit în La Liga!
ACUM 2 MINUTE
Antrenor în trecut la CSM Slatina și la echipa a doua a lui Rapid, Burcă a vorbit în continuare despre responsabilitatea pe care o va purta în eșalonul secund alături de Dinamo: "Ce pot eu să le promit celor care au avut încredere în mine că vom face tot ce este posibil să readucem clubul unde îi este locul.
Nu va fi ușor, dar sunt convins că atunci când muncești foarte eficient și pui foarte mult suflet, lucrurile nu au cum să meargă decât în direcția bună. Înțeleg responsabilitatea de pe umerii mei, dar mă simt pregătit și sunt ferm convins că vom duce Dinamo acolo unde îi este locul."

Burcă pregătește planul pentru noul sezon

Tehnicianul de 42 de ani a dezvăluit cum va pregăti echipa pentru noul sezon, primul pe care "câinii" îl vor începe în Liga a 2-a. Ovidiu Burcă vrea să aibă alături de el oameni care sunt motivați să joace pentru culorie clubului din București.
"Pe majoritatea dintre jucători îi știu, dar aș vrea să nu mă hazardez, chiar dacă timpul ne presează foarte tare.
Vreau să fac o evaluare cât mai corectă a jucătorilor și vreau să fim inspirați să selecționăm jucătorii care pot să dea cel mai bun randament în tricoul lui Dinamo, pentru că tricoul lui Dinamo este un tricou greu.
Avem nevoie să identificăm jucători motivați care să joace la Dinamo și care au capacitatea și talentul să o poată face."
Dinamo va începe aventura în Liga a 2-a pe 6 august, în fața celor de la Progresul Spartac, în deplasare.
Serie A
Dennis Man și Valentin Mihăilă au marcat pentru Parma în prima etapă din Serie B
ACUM 10 ORE
Fotbal
France Football a publicat lista celor 30 de nominalizați la Balonul de Aur! Messi, marele absent
ACUM 12 ORE