Ovidiu Hațegan, unul dintre cei mai buni arbitri români, a trecut prin momente foarte grele la finalul lunii martie. Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost operat de urgență, la Timișoara, după ce a suferit un infarct.
La câteva ore după intervenție, arbitrul a transmis un prim mesaj, în care a mărturisit că este bine și a ținut să le mulțumească celor care l-au îngrijit și celor care i-au fost alături, cerând să-i fie respectată intimitatea în acele momente dificile.
Ulterior, GSP a anunțat că Hațegan este decis să renunțe la cariera de arbitru. Centralul ar putea alege să revină pe teren sau să devină arbitru VAR, dar conform sursei citate, șansele ca el să mai oficieze un meci sunt foarte mici.
Fotbal
Ovidiu Hațegan se gândește să renunțe la arbitraj după infarctul suferit! Anunț dureros
29/03/2022 LA 09:11
La 3 luni de la momentele dramatice prin care a trecut, Ovidiu Hațegan este pregătit să revină în arbitraj.
Citește și:

Ovidiu Hațegan, arbitru VAR la Supercupa României

Potrivit jurnaliștilor de la Sport Arad, Ovidiu Hațegan se va afla în camera VAR la meciul dintre CFR Cluj și Sepsi Sf. Gheorghe contând pentru Supercupa României.
Arbitrul nu va putea oficia meciul pentru că, deși ar putea fi recuperat în totalitate după infarct, nu a participat până acum la testele fizice.
În aceste condiții, Hațegan va fi în camera VAR, unde se va afla și Istvan Kovacs, la primul meci cu arbitraj video din România.
Înainte de infarct, Ovidiu Hațegan se afla pe lista pentru Campionatul Mondial din Qatar, alături de Istvan Kovacs, cel care va merge la turneul final programat în perioada 21 noiembrie - 18 decembrie.
Ovidiu Hațegan a arbitrat în sezonul 2021/22 28 de partide, dintre care 13 în Liga 1 și 6 în Champions League. Ultimul meci din campionatul României condus de arbitrul de 41 de ani s-a jucat pe 3 martie, fiind vorba despre FC Argeș - FCSB, în timp ce la nivel internațional a arbitrat ultima dată pe 17 martie, în Europa League, în duelul Olympique Lyon - FC Porto.
Fotbal
Când ar putea reveni Ovidiu Hațegan în arbitraj după infarctul suferit! Anunțul medicilor
29/03/2022 LA 04:18
Fotbal
Ce șanse are Ovidiu Hațegan să revină în arbitraj după infarctul suferit! "Acest lucru l-a salvat!"
28/03/2022 LA 10:50