Ovidiu Hațegan, unul dintre cei mai buni arbitri români, trece prin momente grele. Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost operat de urgență duminică seară, la Timișoara, după ce a suferit un infarct.
Deși medicii au declarat că Hațegan este bine și că va putea să revină pe teren cel mai devreme la toamnă , se pare că arbitrul ar lua în considerare varianta de a se retrage.
Potrivit jurnaliștilor de la Gazeta Sporturilor, centralul este decis să renunțe la cariera de arbitru. Ovidiu Hațegan s-ar putea răzgândi sau ar putea alege să devină arbitru VAR, dar conform sursei citate, în acest moment șansele ca el să mai oficieze un meci sunt foarte mici.
Fotbal
Când ar putea reveni Ovidiu Hațegan în arbitraj după infarctul suferit! Anunțul medicilor
29/03/2022 LA 04:18
Înainte de acest infarct, Ovidiu Hațegan se afla pe lista pentru Campionatul Mondial din Qatar, alături de Istvan Kovacs, o listă cu 20 de nume din care urmau să fie aleși 10 centrali.
Ovidiu Hațegan a arbitrat în acest sezon 28 de partide, dintre care 13 în Liga 1 și 6 în Champions League. Ultimul meci din campionatul României condus de arbitrul de 41 de ani s-a jucat pe 3 martie, fiind vorba despre FC Argeș - FCSB, în timp ce la nivel internațional a arbitrat ultima dată pe 17 martie, în Europa League, în duelul Olympique Lyon - FC Porto.
Citește și:

Prima declarație a lui Hațegan după operația suferită

Luni, la mai puțin de 24 de ore de la intervenția chirurgicală suferită, arbitrul a transmis un prim mesaj, prin intermediul Federației Române de Fotbal.
Ovidiu Hațegan a mărturisit că este bine și a ținut să le mulțumească celor care l-au îngrijit și celor care i-au fost alături, cerând să-i fie respectată intimitatea în această perioadă dificilă.
"Acum mă simt bine, totul este în regulă, sunt în continuare sub supraveghere medicală. Doresc să mulțumesc staff-ului medical care m-a îngrijit și tuturor celor care mi-au transmis mesaje și gândurile lor bune.
În momentele acestea am nevoie de liniște, așa că am rugămintea să îmi fie respectată intimitatea", a declarat Ovidiu Hațegan, potrivit site-ului FRF.
Fotbal
Ce șanse are Ovidiu Hațegan să revină în arbitraj după infarctul suferit! "Acest lucru l-a salvat!"
28/03/2022 LA 10:50
Fotbal
Ovidiu Hațegan, prima declarație după operația suferită în urma infarctului! "Am nevoie de liniște"
28/03/2022 LA 10:45