Mesut Ozil n-a mai jucat un meci oficial din luna martie a anului trecut, după ce a căzut în dizgrațiile lui Mikel Arteta, managerul lui Arsenal. După o serie interminabilă de discuții și zvonuri apărute în presa internațională, mijlocașul german va semna în cele din urmă cu Fenerbahce, echipa de care este atașat sentimental încă din copilărie.
La rândul lor, fanii turci au așteptat cu mare interes sosirea campionului mondial din 2014. Ozil a fost primit cu "covorul roșu" la Istanbul, sosind cu avionul președintelui clubului, Ali Koc
"Sunt foarte încântat! Dintotdeauna am fost atașat de Fenerbahce. Pentru mine, este un vis devenit realitate. Abia aștept să îmbrac tricoul și sper să am parte de succes alături de colegii mei", a spus Mesut Ozil, la sosirea în Turcia, pentru Fenerbahce TV.
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti a dezvăluit motivele de răzbunare în fața lui Liverpool: "Au fost două tragedii"
ACUM 19 MINUTE

Peste 300.000 de oameni au urmărit live zborul lui Ozil la Istanbul

La rândul său, directorul sportiv al lui Fener, Emre Belozoglu, a considerat transferul ca și făcut: "Iluzia copilăriei lui Mesut și visul tuturor fanilor lui Fenerbahce vor deveni realitate".
Extrem de entuziasmați de transferul lui Ozil, peste 300.000 de oameni au urmărit live, în mediul online, zborul mijlocașului din Londra la Istanbul.

Ozil va semna cu Fenerbahce un contract pe 3 sezoane și jumătate

Potrivit presei din Turcia, Ozil va semna un contract valabil pe 3 sezoane și jumătate, urmând să primească un salariu de 4 milioane de euro/an.
Pentru stagiunea aflată în desfășurare, mijlocașul german va încasa 2 milioane de euro, adică 25.000 de euro/meci. De asemenea, Ozil va primi un bonus de 500.000 de euro dacă Fener va câștiga titlul în Turcia și 250.000 de euro dacă se va califica în grupele UEFA Champions League.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
ACUM 3 ORE
Fotbal
Imagini spectaculoase de la parada de titlu a lui Manchester City
ACUM 3 ORE