Mayot este unul dintre cei mai talentați tineri din circuitul mondial, dar pentru moment jucătorul din Hexagon se consideră special din alt motiv. El e convins că a fost bolnav de COVID-19 încă din octombrie, cu peste trei luni înainte ca în Europa să fie confirmate oficial primele cazuri.
La acel moment, nimeni nu știa mare lucru despre coronavirus, astfel că medicul său a fost convins că e vorba de o banală gripă. Întors în Franța la finalul lui octombrie, Mayot a transmis virusul familiei, dar fin fericire nimeni nu a necesitat spitalizare.
"Niciodată nu m-am simțit atât de rău. Pentru 4-5 zile, am avut probleme să respir. Prima noapte a fost un coșmar. M-am trezit la 3 dimineața transpirând din plin. Am avut dureri, crampe. Niciodată nu am mai simțit așa ceva. Doctorul meu mi-a spus că este o gripă foarte problematică. În plus, mulți oameni din jurul meu, inclusiv părinții mei, au luat boala. S-a transmis la fiecare", a spus Mayot pentru L'Equipe.
Premier League
Hoții i-au spart casa unui jucător de la United în timpul meciului cu Brentford! Familia s-a ascuns
ACUM 4 MINUTE
În vârstă de doar 18 ani, Harold Mayot este marea speranță a Franței în tenisul mondial. Ultimele luni au fost cu adevărat senzaționale pentru jucătorul care a urcat până pe locul întâi în lume la junior. El a jucat semifinală la Wimbledon, pentru ca la începutul anului în curs să câștige titlul la Australian Open, după un parcurs fantastic.
Mayot a câștigat deja și un titlu ITF și e clasat pe locul 527 în lume. Singurul lucru care ar putea să îi blocheze ascensiunea pare fizicul, în condițiile în care măsoară doar 178 cm.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Tomas Tuchel înaintea derbyului cu Tottenham: "Chelsea este obosită fizic și mental!"
ACUM 32 MINUTE
Fotbal
Avem antrenor la echipa națională! Federația Română de Fotbal s-a decis asupra noului selecționer
ACUM O ORĂ