Daniel Pancu este fără angajament de un an de zile, iar fostul antrenor de la Rapid și Poli Iași a fost pe lista FRF pentru ocuparea postului de antrenor secund la echipa națională. La un moment dat se părea că acesta va face parte din staff-ul lui Edi Iordănescu, dar în cele din urmă nu s-a ajuns la un acord, asta pentru că selecționerul nu a acceptat.
Pancu a vorbit deschis despre acest subiect și a menționat că a discutat recent cu Edi Iordănescu, care i-a explicat de ce nu vedea oportună o astfel de colaborare la cârma naționalei.
Citește și:
Fotbal
Matip a dus-o pe Liverpool în avantaj în meciul cu Southampton, înscriind cu capul după un corner
ACUM 6 ORE

Daniel Pancu: "Îl voi aprecia toata viața pe Edi pentru corectitudinea lui"

Fostul internațional a înțeles situația și i-a dat dreptate selecționerului în modul în care a gândit. În plus, Pancu a ținut să transmită că Edi Iordănescu are tot respectul său pentru că a avut tăria să-i spună în față de ce nu l-a dorit în staff-ul său.
"În pauza meciului Voluntari cu Sepsi, am discutat cu Edi Iordănescu problema postului de antrenor secund și vreau să consemnați acolo că îl apreciez și îl voi aprecia toata viața pe Edi pentru corectitudinea lui. Omul mi-a spus în față că eu nu pot lucra cu el pentru că nu mă vede pe mine să îi fiu lui secund. Nici nu am știut că o să fie o listă, iar Edi va alege. Mi-a spus că nu mă vede el pe mine să mă pună la birou si sa stau cu un laptop în față și să fac tot felul de lucruri legate de birou, strângere de date etc, etc.
Propunerea pentru mine nici nu venise de la Edi, ci de la FRF. Eu nu am știut acest lucru. Nu am știut că Edi nici nu mă vrea. El este un tip foarte corect, iar două săbii în aceeași teacă nu se potrivesc. Și are dreptate. Eu sunt și un temperament mai vulcanic. Pentru faptul că mi-a zis aceste lucruri în față Edi Iordănescu are tot respectul meu. Îi urez multă baftă lui și staff-ului său la noul drum", a spus Daniel Pancu pentru ProSport.
Deși mai este aproximativ o lună până la debutul lui Edi Iordănescu pe banca României, staff-ul acestuia nu e complet. Deocamdată, secunzii săi sunt Florin Constantinovici şi Leo Toader, dar e de așteptat ca încă un antrenor să fie cooptat în echipă. Conform ultimelor informații, Jerry Gane este în pole-position pentru ocuparea acestui post. Gane s-a mai aflat în această postură și în mandatul lui Cosmin Contra.
Romanian Liga I
Primii fotbaliști care pleacă de la FCSB după ratarea titlului în Liga 1! Anunțul oficialilor
ACUM 7 ORE
Fotbal
Minamino, șut excelent după o pasă a lui Jota! A restabilit egalitatea în Southampton - Liverpool
ACUM 7 ORE