Daniel Pancu, în vârstă de 43 de ani, a făcut topul celor mai valoroși fotbaliști alături de care a evoluat, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.
Lupu și Sergen. Al treilea... Mutu e al treilea, fiindcă a fost un marcator fantastic și e prietenul meu. Bine, ca talent, nu ar fi Mutu după Lupu și după Sergen, ar fi Sânmărtean. Sânmărtean era exact din specia aia a supertalentelor, ca Lupu și ca Sergen. Talent pur! Jucători care se descurcau și unu contra unu, și unu contra trei! Driblau oricând trei adversari. Cu Hagi nu am jucat, mi-a fost doar antrenor la națională. Și mi-a mai fost adversar în două amicale Rapid - Galatasaray - Daniel Pancu
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 4 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 11 ORE
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 12 ORE