Daniel Pancu, în vârstă de 43 de ani, a făcut topul celor mai valoroși fotbaliști alături de care a evoluat, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.
Lupu și Sergen. Al treilea... Mutu e al treilea, fiindcă a fost un marcator fantastic și e prietenul meu. Bine, ca talent, nu ar fi Mutu după Lupu și după Sergen, ar fi Sânmărtean. Sânmărtean era exact din specia aia a supertalentelor, ca Lupu și ca Sergen. Talent pur! Jucători care se descurcau și unu contra unu, și unu contra trei! Driblau oricând trei adversari. Cu Hagi nu am jucat, mi-a fost doar antrenor la națională. Și mi-a mai fost adversar în două amicale Rapid - Galatasaray - Daniel Pancu
Fotbal
Seara magică a "băiatului de Aur", Moruțan. Nota primită, "palmele de bucurie" ale lui Terim
ACUM 26 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Moruțan a salvat-o pe Galatasaray cu unul dintre golurile carierei. Reacția lui Fatih Terim
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Botoșani - FC U Craiova 1-1. Echipa lui Mutu a scăpat printre degete victoria
ACUM 2 ORE