Formația giuleșteană n-a mai câștigat de trei etape în campionat, iar ultima înfrângere contra celor de la Sportul Snagov a generat un adevărat scandal între galerie și jucători. La finalul meciului, mai mulți suporteri l-au contestat și pe antrenorul Daniel Pancu pentru evouția slabă a Rapidului.
Pancu a explicat situația actuală de la Rapid și a avut un mesaj special pentru suporterii rapidiști, înainte de confruntarea cu U Cluj din weekend:
Suntem într-o perioadă dificilă în care nu ne iese mai nimic. Totul este împotriva noastră. Am încercat să schimbăm unele lucruri în această săptămână, în special la capitolul unității. Trebuie să ne regăsim spiritul, pentru că actuala echipă nu este demnă de numele Rapidului. Sper din tot sufletul ca duminică să redevenim echipa pe care o știu și să ieșim cu capul sus de pe teren, indiferent de rezultat.
Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
22/01/2022 LA 20:02
https://i.eurosport.com/2019/11/08/2712683.jpg
Sursa: facebook.com/FCRapid1923oficial/

Pancu: "Suporterii nu aveau unde să meargă pe stadion acum 3 ani!"

Știu că sunt contestat și mi se pare absolut normal. Le dau dreptate suporterilor, dar ei trebuie să țină minte un lucru: Rapid nu mai exista în urmă cu trei ani și nu aveau unde să meargă pe stadion. Îmi voi asuma întreaga responsabilitate până în momentul în care Rapid nu va mai avea șanse matematice de promovare. Dar nu cred că se va întâmpla acest lucru. Nimic nu este pierdut în acest moment. Fac un apel rar către suporterii rapidiști prin care îi rog să vină la stadion la meciul cu U Cluj pentru că avem nevoie de ei.
Pe pagina oficială de Facebook a clubului a fost publicat un videoclip emoțional înainte de confruntarea cu U Cluj:
Rapid se află pe locul șase în Liga 2, la numai trei puncte în spatele podiumului. U Cluj a început foarte slab actualul sezon și ocupă locul 12, cu un singur punct peste zona retrogradării. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit din 2015, când U Cluj câștiga cu 1-0 pe teren propriu. La finalul acelui sezon, ambele cluburi retrogradau din prima ligă.
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
20/01/2022 LA 07:22
Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
19/01/2022 LA 07:27