Aflat la rândul său în carantină, fostul atacant al Milanului a făcut o comparație între problema curentă și dezastrul nuclear de la Cernobîl, din urmă cu 34 de ani.
La vremea respectivă, Shevchenko avea numai 9 ani, însă își amintește că trebuia să urmeze niște restricții asemănătoare celor din prezent.
"Mă aflu în casă de 10 zile, dar sunt bine. Tot ce putem face este să respectăm indicațiile autorităților și să lăsăm cadrele medicale să-și desfășoare treaba minunată cât mai bine cu putință. Ei sunt adevărații eroi și le mulțumesc. Am trecut printr-o situație similară în Ucraina. Aveam numai 9 ani, în timpul dezastrului nuclear de la Cernobîl.
Premier League
Paul Pogba și-a decis viitorul! Francezul este impresionat de Ralf Rangnick
ACUM 2 ORE
Comportamentul neadecvat trebuie să fie lăsat la o parte și trebuie să înțelegem că fiecare dintre noi poate să contracteze virusul și să pună alte persoane în pericol.", a fost mesajul lui Shevchenko, potrivit SkySport Italia.

Shevchenko, alături de italieni

Andriy Shevchenko a jucat în Italia timp de 8 ani, în tricoul lui Milan, alături de care a câștigat 5 trofee, printre care și UEFA Champions League. Din acest motiv, actualul selecționer al Ucrainei are o afinitate aparte pentru Italia, cea mai afectată țară din Europa.
"Vreau să-i salut pe italieni și să le transmit că sunt alături de ei în aceste momente. Vom depăși împreună această problemă și sper ca totul să revină la normal cât mai repede.", a mai spus fostul atacant.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 10 ORE
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 11 ORE