Sondajul Football Money League, realizat de Deloitte, a descoperit că aceste cluburi au pierdut deja circa peste 1 miliard de euro în sezonul prelungit 2019-2020.
Cluburile de fotbal au înregistrat piederi considereabile atât la nivelul veniturilor din drepturile de difuzare, cât şi la nivelul încasărilor directe.
Barcelona a reuşit să îşi menţină poziţia drept cel mai mare generator de venituri din Europa, însă a înregistrat simultan şi una dintre cele mai mari scăderi.
Premier League
Manchester United și-a prezentat un nou bilanț financiar! "Diavolii" sunt nevoiți să se împrumute
ACUM UN MINUT
Astfel, veniturile Barcelona au scăzut de la aproximativ 834 milioane de euro la 706,4 milioane de euro. Rivalii de la Real Madrid s-au situat foarte aproape de Barcelona în acest an, cu venituri de circa 706,3 milioane de euro, în scădere de la 751 milioane de euro în sezonul anterior.
Locurile următoare în clasament sunt ocupate de Bayern Munchen cu 626 milioane de euro, Manchester United cu 572 milioane de euro şi Liverpool cu 489,9 milioane de euro. Nou intrată în top 5 este Liverpool, care a urcat de pe locul şapte pe locul cinci, înlocuind Paris St-Germain.
sursa: Mediafax
Liga
Ronald Koeman și Barcelona, cei mai mari fani ai lui Real Madrid în "El Derbi Madrileno"
ACUM O ORĂ
Premier League
"Bomba" anului! Mane l-ar sabota pe Salah: refuză să cadă în careu pentru ca Mo să nu înscrie
ACUM 4 ORE