Sondajul Football Money League, realizat de Deloitte, a descoperit că aceste cluburi au pierdut deja circa peste 1 miliard de euro în sezonul prelungit 2019-2020.
Cluburile de fotbal au înregistrat piederi considereabile atât la nivelul veniturilor din drepturile de difuzare, cât şi la nivelul încasărilor directe.
Barcelona a reuşit să îşi menţină poziţia drept cel mai mare generator de venituri din Europa, însă a înregistrat simultan şi una dintre cele mai mari scăderi.
Premier League
Klopp a găsit soluția ideală dacă îl ratează pe Bellingham! Jucătorul pe care îl vrea pe Anfield
ACUM 5 ORE
Astfel, veniturile Barcelona au scăzut de la aproximativ 834 milioane de euro la 706,4 milioane de euro. Rivalii de la Real Madrid s-au situat foarte aproape de Barcelona în acest an, cu venituri de circa 706,3 milioane de euro, în scădere de la 751 milioane de euro în sezonul anterior.
Locurile următoare în clasament sunt ocupate de Bayern Munchen cu 626 milioane de euro, Manchester United cu 572 milioane de euro şi Liverpool cu 489,9 milioane de euro. Nou intrată în top 5 este Liverpool, care a urcat de pe locul şapte pe locul cinci, înlocuind Paris St-Germain.
sursa: Mediafax
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti le răspunde lui Xavi și Messi! Ce a spus despre norocul lui Real în Champions League
ACUM 9 ORE
Premier League
Ferdinand îl apără până în pânzele albe pe un jucător al lui Untied: "Taci, vorbești prostii!"
ACUM 12 ORE