În vârstă de 21 de ani, starul francez al lui PSG, Kylian Mbappe, urma să se transfere, aproape sigur, în această vară la Real Madrid, dacă nu ar fi izbucnit pandemia de coronavirus, provocând o criză la nivel global, a dezvăluit impresarul care reprezintă interesele altui jucător al madrilenilor, Ferland Mendy, într-un interviu acordat pentru Marca.
"Mbappe, într-un context normal, fără acest virus oribil şi fără problemele economice care se apropie, puteam crede că urma să semneze cu Real Madrid în această vară, pentru că nu îşi va reînnoi contractul (cu PSG), din care au mai rămas doi ani. Însă, cu toate acestea, mi se pare imposibil pentru un club să achite acum costul lui Mbappe. Pentru că dacă Neymar valorează 222 milioane de euro, valoarea lui Kylian este de 300 milioane, deoarece este mai tânăr şi la fel de bun, extraordinar. Va fi cel mai bun atacant din lume şi cred că el va dori să joace pentru cel mai bun club din lume, care este Real Madrid, şi pentru a fi antrenat de unul dintre idolii săi, Zidane", a declarat impresarul Yvan Le Mee.
https://i.eurosport.com/2020/04/14/2806434.jpg
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
"De asemenea, astăzi nu există o mare competiţie în atacul celor de la Real Madrid. Este locul în care există mai multă cerere. Au un mare jucător, ca Benzema, dar acesta îşi consumă ultimii ani ai carierei. În acest moment, există mai multă concurenţă în atacul lui PSG decât în cel al lui Real şi, cu siguranţă, Mbappe şi-ar găsi locul fără probleme. Anul acesta nu vor fi transferuri mari, pentru că nu se vor face lucruri nebuneşti şi cred că asta se va întâmpla după EURO", a adăugat reprezentantul lui Mendy.
O altă publicaţie sportivă madrilenă, AS, scrie că oficialii lui Real Madrid îşi concentrează acum eforturile pentru aducerea lui Mbappe pe Santiago Bernabeu în vara lui 2021, cu un an înainte de finalizarea contractului acestui cu Paris Saint-Germain.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
17/01/2022 LA 09:03
Ligue 1
PSG, neînvinsă în Ligue 1 de 11 etape! Mbappe a ratat șansa de a aduce victoria la Lyon
09/01/2022 LA 21:42