În ultima vreme, s-a tot discutat despre cum poate fi încheiat sezonul curent, în cazul fiecărei țări, dar nu s-a ajuns încă la o decizie finală. În Argentina, situația este diferită față de ligile din Europa deoarece noua stagiune încă nu a început. În general, meciurile din Superliga iau startul la sfârșitul lunii iulie.
Pandemia care amenință populația nu a afectat desfășurarea sezonului anterior, finalizat pe 10 martie, cu Boca Juniors campioană.
În prezent, jurnaliștii din Argentina se gândesc la modul în care va arăta sezonul viitor, astfel încât să fie evitată răspândirea virusului Covid-19. Recent, în cadrul emisiunii argentiniene Chronicle TV, o jurnalistă a dezvăluit o propunere inedită care circulă prin presa sud-americană.
Box
Amir Khan și ciudata teorie conspiraționistă privind apariția coronavirus! "Nu provine din China"
06/04/2020 LA 09:16

"Meciurile din Argentina, fără lovituri libere și cornere"

Potrivit acesteia, campionatul de fotbal din Argentina va fi prima competiție sportivă care se va relua după pandemie, însă va avea parte de câteva modificări prin care jucătorii vor fi protejați: absența loviturilor libere și a cornerelor, pentru a evita răspândirea virusului din cauza aglomerărilor din teren.
În același timp, meciurile ar urma să se dispute fără spectatori:
"Cel mai probabil, fotbalul va fi prima activitate sportivă care va reveni. Mai multe surse din presă susțin că meciurile se vor juca fără lovituri libere și cornere, pentru a evita aglomerările din teren. În plus, partidele se vor desfășura cu 'porțile închise'.", a fost mesajul jurnalistei.
Un anunț oficial încă nu a fost publicat de către oficialii Ligii din Argentina, urmând ca aceștia să analieze situația curentă și să decidă în următoarea perioadă cum va arăta fotbalul în următorul sezon. La ora actuală, în Argentina au fost înregistrate 1.554 de cazuri pozitive cu Covid-19, în timp ce 46 de persoane au decedat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Georginio Wijnaldum, dornic să revină în Premier League. De ce nu mai vrea să continue la PSG
ACUM 3 MINUTE
Fotbal
Fotbalul nu mai este cel mai urmărit sport din România! Ce a detronat "sportul rege"
ACUM 13 MINUTE