Chiar dacă FRF nu a precizat numele jucătorului, mai multe surse indică același fotbalist: Radu Boboc, jucătorul lui Gică Hagi de la Viitorul: "Unul dintre fotbaliștii din lotul de la U21 a prezentat simptome de infectare cu virusul SARS-CoV-2. Fotbalistul s-a simțit rău înainte de plecarea la stadion, motiv pentru care nu a mai făcut deplasarea la Giurgiu.
Acesta a acuzat o stare de greață și, având în vedere celor două cazuri de Covid-19 confirmate, s-a decis izolarea acestuia. În această dimineață i s-a făcut testul și se așteaptă rezultatul acestuia", e anunţul făcut de FRF.Jucătorul Viitorului, care ar fi trebuit să se afle printre titulari la meciul cu Malta, nu s-a mai aflat pe foaie de joc a duelului, acolo unde printre rezerve s-au regăsit portarul Axinte şi jucătorii de câmp Itu, Cîmpanu, Moruţan, Drăguş, Chindriş, Petrila, Louis Munteanu şi Costache.

Panică la România U21. Cazuri de infectare în lotul echipei lui Mutu

Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
ACUM 6 MINUTE
România a învins, marţi, la Giurgiu, cu scorul de 4-1 (4-0), reprezentativa Maltei, în penultimul meci al tricolorilor "mici" în Grupa a 8-a a preliminariilor Campionatului European din 2021. Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, i-a luat locul selecţionerului Adrian Mutu pe banca de rezerve, la acest meci.
Aceasta a fost decizia FRF, după ce la naţionala de tineret s-au înregistrat două cazuri de infectare cu noul coronavirus, fundaşul Alexandru Paşcanu şi un membru al staff-ului. Adrian Mutu nu a intrat în contact cu Sars-Cov-2. Mihai Stoichiţă, care a stat pe banca de rezerve deoarece Adrian Mutu şi restul staff-ului acestuia au intrat în izolare, a trimis pe teren echipa: Aioani - Vlădoiu, Draguşin, Băluţă, Haruţ - Olaru, M. Marin, Ciobanu - Man, Ganea, Măţan.
Liga
Gafe în serie pentru Koeman: "Termenul "inventat" va intra în istorie"
ACUM 35 MINUTE
Liga
Barcelona, încă un pas greșit în La Liga! Catalanii au scos pe final o remiză contra Granadei
ACUM 8 ORE