Depistat cu virusul care face mii de victime zilnic la nivel mondial, Diouf trebuia să se întoarcă în Franța, pentru a beneficia de condiții medicale mai bune și a avea o șansă în plus să se recupereze. Lucrurile păreau stabilite, acesta urmând să ajungă pe teritorul țării care l-a adoptat printr-un avion privat, în condiții de siguranță, fără a pune în pericol pe altcineva.
Nu a mai apucat să o facă, marți seară încetând din viață, la vârsta de 68 de ani. "Olympique Marseille anunță cu tristețe decesul lui Pape Diouf. Pape va rămâne pentru totdeauna în inimile noastre ca un mare conducător în istoria clubului", se arată într-un comunicat al lui OM.
Un adevărat domn, Diouf a impresionat mereu prin limbajul său ales și prin faptul că știa mereu să rezolve cu eleganță orice situație, indiferent de cât de complicată părea.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM O ORĂ
Pape Diouf este primul cetățean al Senegalului care încetează din viață din cauza coronavirus pe teritoriul țării. În total, în țara din nord-vestul Africii 175 de persoane au fost confirmate cu COVID-19.

Cine a fost Pep Diouf

Născut în Senegal în 1951, Diouf a ajuns la Marseille la vârsta de 18 ani. A ajuns în scurt timp jurnalist la un ziar local, concentrându-și toată munca în jurul sportului și în special a fotbalului, fiind fermecat de OM și de modul în care această echipă naște pasiuni puternice în rândul oamenilor.
În cele din urmă, a ajuns agent de jucători, după ce a stabilit relații foarte bune cu fotbaliștii lui Marseille. I-a avut sub contract pe Basile Boli și pe Joseph-Antoine Bell, pentru ca ulterior să simtă excelent potențialul avut de jucătorii din Coasta de Fildeș și să fie printre primii care îi recomandă la cluburile din Franța.
Activitatea sa excelentă ca impresar l-a adus în scaunul de președinte al lui Marseille în 2005. A fost extrem de iubit de suporteri, chiar dacă echipa nu a obținut vreun trofeu în cei 4 ani cât el a fost la conducere (două locuri secunde, în stagiunile 2006–07, 2008–09). A fost în cele din urmă înlocuit de Jean-Claude Dassier, și el un fost jurnalist.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în optimile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 2 ORE
Fotbal
Liverpool este în doliu! Omul care a contribuit la 29 de trofee din vitrina clubului a decedat
ACUM 2 ORE