De când a fost numit pe banca tehnică a londonezilor, Frank Lampard a mizat într-o mare măsură pe fotbaliști fără experiență, dar care au potențial uriaș. Printre aceștia se numără și Mason Mount, jucător crescut la academia lui Chelsea și promovat la prima echipă vara trecută. Tehnicianul englez i-a oferit multă încredere mijlocașului central, iar după numai câteva etape acesta a devenit o piesă de bază în primul "11" al formației de pe Stamford Bridge.
Evoluțiile și calitățile extraordinare ale lui Mount au făcut înconjurul Europei, în timp ce cota sa de piață a crescut la 45 de milioane de euro, într-un ritm alert. Printre fotbaliștii care au remarcat prestațiile fantastice ale mijlocașului se numără și Leo Messi, câștigător a 6 Baloane de Aur de-a lungul carierei.

Messi: "Mount poate să ajungă în top"

Liga
FC Barcelona s-ar putea lovi de un alt caz Dembele! Un jucător de bază a refuzat un nou contract
ACUM 18 ORE
Superstarul Barcelonei consideră că Mount are calitățile necesare unui jucător care poate să ajungă în top.
"L-am urmărit jucând și cred că are potențialul să ajungă printre cei mai fotbaliști din lume.", a spus Messi, pentru Football London.
Mason Mount a bifat 41 de apariții pentru Chelsea, reușind să înscrie de 11 ori și să expedieze 6 assist-uri. Mijlocașul de 21 de ani a debutat recent și la echipa națională, unde a adunat 6 selecții și a reușit să înscrie un gol.
De-a lungul carierei, Mount a mai evoluat pentru Vitesse și Derby County, sub formă de împrumut.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48
Liga
Barcelona, victorie dramatică pe terenul lui Alaves! Catalanii s-au apropiat de locurile de UCL
23/01/2022 LA 22:26