Parma a sperat până în ultima clipă că se va salva de la retrogradare, însă a încheiat actualul sezon din Serie A pe ultimul loc în clasament. Astfel, trupa la care evoluează Dennis Man și Valentin Mihăilă va evolua în sezonul viitor în al doilea eșalon al fotbalului din Italia. Drept consecință, Roberto D'Aversa a fost demis.
Potrivit anunțului lui Fabrizio Romano, internaționalii români Dennis Man şi Valentin Mihăilă vor fi pregătiţi din această vară de Enzo Maresca (41 de ani), fostul mijlocaş al lui Juventus, în prezent antrenor al lui Manchester City U23. Reputatul jurnalist transmite că Maresca se află în negocieri avansate cu Parma și e foarte aproape de revenirea în Italia.
Serie B
"Pur și simplu devastator!" Ce scrie presa din Italia despre Man și Mihăilă după victoria Parmei
13/09/2021 LA 07:03

Cine-i va pregăti pe Man și Mihăilă la Parma

Maresca a fost până acum antrenor secund la Ascoli, Sevilla şi West Ham, înainte de a ajunge la Manchester City U23, în vara lui 2020, dar acum pare și se simte pregătit să aibă un rol de antrenor principal la o echipă pe care își propune fără doar și poate s-o readucă pe prima scenă a fotbalului italian.
Se pare că ambii fotbaliști români vor continua în Serie B la Parma. Chiar dacă italienii au avut mai multe oferte pe numele lui, Man va rămâne pe Ennio Tardini. Parma ţinteşte revenirea rapidă în Serie A, iar oficialii au anunţat că pentru a reuşi acest lucrunu va renunţa la jucătorii valoroşi.
"Direcția noastră va fi clară, indiferent de liga în care jucăm. Nu jucătorii decid dacă pleacă sau nu, ci clubul. Există contracte, indiferent de divizie. Retrogradarea nu schimbă prea mult proiectul nostru. Nu vom fi genul de club de la care jucătorii pot pleca când vor. Aici vom respecta contractele și vom face evaluările necesare, însă liga în care jucăm nu ne va afecta planurile pe termen lung", a declarat Ribalta de curând.
Serie B
Valentin Mihăilă i-a impresionat pe italieni! Ce așteptări au de la el înaintea etapei din Serie B
10/09/2021 LA 11:55
Serie B
Rivaldo, sfaturi pentru Man și Mihăilă la Parma: "Îi încurajez să se împrietenească cu Buffon"
24/08/2021 LA 12:21