Parma a disputat duminică primul meci oficial din noul sezon. Echipa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă a fost învinsă, în turul 2 al Cupei Italiei, cu scorul de 1-3 de Lecce, ratând calificarea în 16-imile competiției.
Retrogradată în Serie B la capătul stagiunii 2020/21, Parma a început meciul cu Lecce bine, deschizând scorul în minutul 7, prin reușita lui Juan Brunetta, după o pasă perfectă a lui Daniele Iacoponi.
Echipa lui Enzo Maresca nu a condus, însă, decât două minute, adversarii egalând rapid, prin Massimo Coda. În minutul 40, Alessandro Tuia a dus-o pe Lecce în avantaj, iar în minutul 76, Coda a realizat dubla, stabilind scorul final și calificându-și echipa în faza următoare a Cupei Italiei.
Serie A
Dennis Man, la un pas de revenirea în Serie A! Unde este dorit și în ce condiții se face transferul
08/01/2022 LA 18:59

Dennis Man, notat cu 6 după înfrângerea cu Lecce

Dennis Man a fost titular în primul meci oficial din noul sezon. Românul a evoluat 60 de minute, fiind ulterior înlocuit cu Gennaro Tutino. În minutele petrecute pe teren, fostul fotbalist de la FCSB s-a remarcat drept unul dintre cei mai buni jucători ai Parmei, după meci fiind notat cu 6 de către jurnaliștii de la site-ul parmalive.com, care au apreciat că și-a dat silința să-și ajute echipa: "Măcar a încercat, mai ales în prima repriză. În cea de-a doua parte a ieșit la suprafață acea parte a personalității sale care îl limitează. A încercat pe cont propriu de prea multe ori."
În ceea ce-l privește pe Valentin Mihăilă, acesta a ratat meciul cu Lecce, fiind în continuare în perioada de refacere după intervenția chirurgicală la care a fost supus în luna mai.
La finalul acestei săptămâni, Parma va debuta în Serie B. Primul meci este programat vineri, de la ora 21:30, împotriva celor de la Frosinone.
Serie B
Turcii anunţă prima ofertă oficială pentru Dennis Man. Incredibil cât consideră că valorează
31/12/2021 LA 04:48
Serie B
"L-a văzut cineva?" Dennis Man, făcut praf de jurnaliștii italieni după ultimul meci al Parmei
12/12/2021 LA 19:56