Ioan Dumiter a marcat unicul gol al partidei din sferturile Cupei României dintre Petrolul și Sepsi OSK. În minutul 35, jucătorul trimis pe teren după 13 minute de joc în locul lui Safranko a marcat cu o lovitură de cap din careu în poarta lui Lungu.
Meciul a fost oprit de arbitrul Iulian Călin în minutul 89 din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor gazdă. După 10 minute partida a fost reluată iar Sepsi a obținut calificarea în semifinale.
  • Petrolul: Lungu - Bărboianu, Răuță, Sîrghi, Țicu - Pierce, Marinescu, Roige - Meza Colli, Arnăutu, Saim
Liga Campionilor UEFA
Fratele unui star de la Liverpool, prins în mijlocul haosului de la Paris! Mărturii uluitoare
ACUM 39 MINUTE
  • Sepsi: Niczuly - Bouhenna, Celea, Tincu - Deaconu, Vașvari, L. Fulop, Fl. Ștefan - Ștefănescu, Safranko, Carnat
Dinamo a fost prima echipă calificată în semifinalele Cupei României după victoria cu 1-0 în fața celor de la Academica Clinceni. În această seară se joacă meciul dintre Poli Iași și Craiova, pentru ca joi să aibă loc duelul dintre Hermannstadt și FCSB.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Presa iberică a descoperit vinovații pentru care finala Champions League a început cu întârziere
ACUM O ORĂ
Fotbal
Steliano Filip, exclus din lotul lui Dinamo, înaintea returului cu U Cluj! Pe cine va miza Uhrin
ACUM 4 ORE