1. Xavi este pasionat de ciuperci - În urmă cu câțiva ani, o știre despre Xavi a surprins pe toată lumea. Fostul fotbalist de la FC Barcelona și naționala Spaniei a mărturisit că adoră ciupercile, dar mai ales să le culeagă. Astfel, el a dezvăluit că mergea adesea în drumeții pentru a culege ciuperci. Mai mult, își dezvoltase abilitățile atât de tare încât reușea să le distingă între ele și să cunoască mai multe soiuri. Iar pasiunea pentru ciuperci a fost atât de mare încât la un moment dat l-a luat alături de el și pe fostul său coleg de la FC Barcelona, Gerard Pique.
2. Cristiano Ronaldo e pasionat de poker - Starul lui Manchester United impresionează pe teren de la revenirea pe Old Trafford, dar este și un jucător foarte bun de poker. Cei care l-au întâlnit au avut numai cuvinte de laudă, iar lusitanul pare că are abilități foarte bune. El a jucat poker online, dar și la turnee în scopuri caritabile. Iar Cristiano Ronaldo nu este singurul mare fotbalist pasionat de poker. Aceeași pasiune o are și brazilianul Neymar de la PSG. Este cumva de înțeles, ținând cont că pokerul este un fenomen mondial, iar numărul celor care îl practică este tot mai mare, lucru ce se poate observa și din rezultatele financiare excelente ale operatorului 888. Disponibil și în țara noastră, 888poker impresionează prin campaniile de marketing, motiv pentru care recent a fost premiat la celebra gală EGR.
3. Michael Owen și pasiunea pentru puzzle-uri - Fostul mare internațional englez are o pasiune cu totul și cu totul aparte. El colecționează puzzle-uri încă din perioada în care era la Manchester United. Adoră puzzle-urile complexe, care au multe piese. În unele momente s-a lăudat cu performanțele sale pe Twitter, dar a făcut și haz de necez. Astfel, el a publicat în urmă cu câțiva ani o poză cu un puzzle care conținea peste 1.000 de piese, spunând că este "cea mai mare provocare" din viața sa. După două ore, el și-a anunțat urmăritorii că a reușit să potrivească doar patru piese, spre amuzantul tuturor. Tot la capitolul amuzament, în perioada în care evolua la Manchester United, Michael Owen a fost inclusiv victima unei farse din partea colegilor.
Cupa Mondială FIFA
Probleme la naționala Germaniei după eliminarea de la Mondial! Hansi Flick, acuzat de favoritism
ACUM 28 MINUTE
4. Moritz Volz și pasiunea pentru mâncare - Pasiunea fostului fundaș de la Fulham s-a transformat cu trecerea timpului într-o superstiție. Astfel, el avea un hobby ciudat și gătea câte o rețetă specială de fiecare dată când Fulham avea un meci important. "În momentele în care întâlneam cluburi mari precum Arsenal ori Manchester United, făceam un tort pe bază de biscuiți cu banane și un praf de ceai verde. Dar dacă întâlneam un club mai mic precum Blackburn Rovers, făceam un tort cu morcovi și nuci", a declarat Moritz Volz. Nu este singurul hobby inedit pe care Volz l-a avut. El a mai rămas în istorie și pentru faptul că obișnuia să vină cu bicicleta la fiecare meci disputat pe teren propriu de Fulham. După retragerea din activitate, Volz a devenit antrenor.
5. Dimitar Berbatov e pasionat de caricaturi - Această pasiune o are încă din perioada în care era adolescent. De atunci, fostul atacant bulgar a fost îndrăgostit să deseneze. Mai întâi făcea caricaturi ale idolilor săi din copilărie. Iar după ce s-a retras din activitate a început să le arate și fanilor săi de pe Facebook că este foarte talentat. Astfel, printre cele mai apreciate au fost cele ale lui Marlon Brando, în rolul lui Vito Corleone din Nașul, dar și cele cu Snoop Dogg și Bruce Willis. Berbatov este retras din fotbal de trei ani, după ce ultima dată a jucat pentru Kerala Blasters. Cel mai bun moment al carierei l-a trăit la Manchester United, între 2008 și 2012.
6. Axel Tuanzebe a ajuns în Cartea Recordurilor - Axel Tuanzebe, jucător împrumutat de Manchester United la Aston Villa, este mare pasionat de jocul de familie Hungry Hippos. De altfel, el a intrat inclusiv în Cartea Recordurilor ca fiind omul din întreaga lume care a terminat jocul în cel mai scurt timp. Au fost multe încercări de doborâre a recordului, dar acesta încă rezistă. Tuanzebe este un fundaș cu origini congoleze, fost internațional de tineret englez, crescut de Manchester United. A prins 19 meciuri pentru United, iar în ultimele sezoane a fost împrumutat la Aston Villa, dar nici aici nu s-a impus.
Cupa Mondială FIFA
Cum arată cotele la câștigarea Cupei Mondiale înainte de startul sferturilor de finală
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Franța a rupt "blestemul campioanelor mondiale"! Statistica uluitoare din ultimii 12 ani
ACUM O ORĂ