Patronul celor de la Ludogorets Razgrad, Kiril Domuschiev, a anunțat pe rețelele de socializare că a fost testat pozitiv cu coronavirus. Omul de afaceri de 50 de ani a făcut al doilea test după ce primul a ieșit negativ, însă starea proastă de sănătate a persistat.
La Ludogorets evoluează 3 fotbaliști români: Claudiu Keșeru, Cosmin Moți și Dragoș Grigore. Deși nu au intrat în contact cu Domuschiev, jucătorii celor de la Ludogorets au fost plasați în izolare în apropiere de Varna.
Dragi prieteni, după un prim test care a ieșit negativ pentru COVID-19, simțind un disconfort persistent am decis să repet testul iar acesta a fost pozitiv. Având în vedere regulile legate de carantină, am fost plasat în izolare și am început tratamentul. Mulțumesc profesioniștilor care au grijă de mine. Sper că voi fi sănătos în curând și voi fi din nou alături de voi! Aveți grijă, urmați regulile, dar nu vă temeți | Kiril Domuschiev
Fotbal
James Rodriguez și alți 6 fotbaliști mari care au clacat în Premier League. De ce le-a fost greu
ACUM 17 MINUTE
Bulgaria are 81 de cazuri confirmate de coronavirus, 2 persoane pierzându-și viața din cauza pandemiei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ronaldo, antrenor la United în mai puțin de doi ani! Anunțul unui fost tehnician din Premier League
ACUM 23 MINUTE
Romanian Liga I
Sancțiune importantă pentru Rapid după incidentele de la meciul cu Gaz Metan Mediaș
ACUM 2 ORE