Patronul celor de la Ludogorets Razgrad, Kiril Domuschiev, a anunțat pe rețelele de socializare că a fost testat pozitiv cu coronavirus. Omul de afaceri de 50 de ani a făcut al doilea test după ce primul a ieșit negativ, însă starea proastă de sănătate a persistat.
La Ludogorets evoluează 3 fotbaliști români: Claudiu Keșeru, Cosmin Moți și Dragoș Grigore. Deși nu au intrat în contact cu Domuschiev, jucătorii celor de la Ludogorets au fost plasați în izolare în apropiere de Varna.
Dragi prieteni, după un prim test care a ieșit negativ pentru COVID-19, simțind un disconfort persistent am decis să repet testul iar acesta a fost pozitiv. Având în vedere regulile legate de carantină, am fost plasat în izolare și am început tratamentul. Mulțumesc profesioniștilor care au grijă de mine. Sper că voi fi sănătos în curând și voi fi din nou alături de voi! Aveți grijă, urmați regulile, dar nu vă temeți | Kiril Domuschiev
Liga
Barcelona, victorie dramatică pe terenul lui Alaves! Catalanii s-au apropiat de locurile de UCL
ACUM 5 ORE
Bulgaria are 81 de cazuri confirmate de coronavirus, 2 persoane pierzându-și viața din cauza pandemiei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Milan și Juventus, egal pentru Inter! Derby-ul etapei din Serie A a fost unul care a lăsat de dorit
ACUM 6 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu a găsit vinovatul pentru punctele pierdute de CFR în prelungirile derby-ului cu FCSB
ACUM 6 ORE