Acționarul majoritar al Nottigham Forest, Evangelos Marinakis, a transmis printr-o postare pe contul personal de Instagram că "noul virus ucigaș l-a vizitat". Omul de afaceri grec a mărturisit că este acum în grija doctorilor și urmărește evoluția stării de sănătate. În acest moment, Marinakis se află în auto-izolare.
“Virusul recent m-a vizitat și mă simt obligat să fac acest lucru public. Mă simt bine pentru că iau toate măsurile necesare și am grijă să urmăresc toate instrucțiunile medicilor. Îmi sfătuiesc toți compatrioții să facă la fel. Vă doresc tuturor o recuperare rapidă”, a fost mesajul patronului grec al celor de la Nottingham Forest.
Premier League
Jamie Carragher, despre Romelu Lukaku: "Este o bombă cu ceas în vestiarul lui Chelsea"
ACUM 27 MINUTE
Marinakis a fost prezent pe stadionul City Ground din Nottingham la meciul cu Millwall de vineri seara, iar autoritățile urmăresc deja posibilele variante prin care virusul ar fi putut fi răspândit.
Marinakis este și patron al celor de la Olympiacos iar jucătorii urmează să fie testați pentru a vedea dacă au virusul. Astfel, duelul dintre Olympiacos și Wolverhampton din Europa League este în pericol de amânare, în cazul în care vreun jucător va fi testat pozitiv.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ianis Hagi s-a accidentat în meciul lui Rangers din Cupa Scoției! Care este starea mijlocașului
ACUM 2 ORE
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
ACUM 3 ORE