Cu opt etape rămase de disputat, doar Tottenham mai reprezintă un pericol realist pentru echipa lui Antonio Conte, iar ambele echipe vor putea fi urmărite în acest weekend pe Eurosport 1.
Tottenham este, împreună cu Leicester, echipa cea mai în formă din Premier League în acest moment. Cinci victorii la rând a strâns Spurs, care se află la șapte puncte în urma liderilor de la Chelsea. Watford va fi adversara echipei lui Mauricio Pochettino în weekend – o echipă fără obiectiv în acest final de sezon, ce stă confortabil la mijlocul clasamentului, departe de lupta pentru cupele europene, dar și de retrogradare. Mare favorită pentru acest meci, Tottenham s-ar putea baza din nou pe Harry Kane, care e posibil să joace după ce a revenit la antrenamente mult mai repede decât s-ar fi crezut după accidentarea sa. Tottenham Hotspur – Watford este LIVE pe Eurosport 1, sâmbătă la ora 14:30.
Liverpool nu a reușit să-și treacă în cont victoria deși a condus cu Bournemouth, dar va avea încă o ocazie să câștige trei puncte în fața lui Stoke – o echipă care a suferit deja trei înfrângeri la rând în ultimele partide. Ultimele două meciuri dintre cele două s-au încheiat cu victorii clare ale lui Liverpool, ambele cu 4-1, dar pe Anfield. Stoke este una din echipele de temut în mod tradițional pe teren propriu, însă statisticile nu arată acest lucru în sezonul 2016-2017. Lupta pentru Liga Campionilor se încinge pe măsură ce intrăm în ultimele etape ale Premier League, iar echipa lui Jurgen Klopp are nevoie de trei puncte ca de aer. Stoke City – Liverpool este LIVE pe Eurosport 1, sâmbătă la ora 17:00.
Fotbal
Rezumatul partidei Watford - Norwich, cu un gol de poveste al americanului Joshua Sargent
ACUM 2 ORE
Liderii de la Chelsea vor înfrunta pe Bournemouth în ultimul meci de sâmbătă. Aflată pe locul 13, la 7 puncte de zona retrogradării, echipa condusă de Eddie Howe nu a suferit nicio înfrângere în ultimele cinci meciuri, revenind după o perioadă mai puțin fastă de la începutul anului. Cu avansul ei – tot de 7 puncte – în fruntea clasamentului, Chelsea va fi încrezătoare că poate câștiga și face încă un pas spre titlu. Antonio Conte și jucătorii lui își pot face mici griji în privința apărării, dat fiind că Chelsea a încasat cel puțin un gol în ultimele trei meciuri, însă a și înscris prima în ultimele nouă partide jucate. E foarte probabil ca sâmbătă șirul să ajungă la zece. Bournemouth – Cheslea este LIVE pe Eurosport 1, sâmbătă la ora 19:30.
După una dintre cele mai negre serii din istoria recentă, forma lui Arsenal pare să fi revenit. Echipa a făcut un meci excelent cu West Ham la mijlocul săptămânii, câștigând doar cu 3-0 când scorul ar fi putut căpăta proporții mai mari. E adevărat că evoluția a avut loc în fața celei mai ieșite din formă echipe din ligă, însă semnele sunt pozitive. Crystal Palace a pus punct la rândul ei unei serii de rezultate miercuri – dar unele bune – pierzând cu 3-1 pe terenul lui Southampton. Palace nu se mai află în zona retrogradării, dar nici prea departe de ea, astfel încât un rezultat obținut în fața unei echipe din prima parte a clasamentului ar cântări cu atât mai mult. Crystal Palace – Arsenal este LIVE pe Eurosport 1, luni la ora 22:00.
Premier League
Ce golgeter își aduce Manchester City și ce sumă a plătit pentru el?
ACUM 3 ORE
Fotbal
Gol în stilul lui Zlatan Ibrahimovic la Watford - Norwich City
ACUM 3 ORE