Articol scris de Alex Ioniță
Comitetul Executiv al Federației a precizat că, în noul sezon de liga a 2-a , formațiile care nu au drept de promovare sunt: CSA Steaua, CSM Slatina, Baia Mare și Dumbrăvița.
Conform legii, promovarea unei echipe nu este posibilă dacă aceasta este o societate de drept public.
MLS
Gonzalo Higuain și-a anunțat în lacrimi retragerea din fotbal! "A venit ziua să ne luăm rămas bun"
ACUM 20 MINUTE
Dintre cluburile prezentate mai sus, cel mai important caz este al celor de la CSA Steaua, club care începe al 2-lea sezon la rând fără drept de promovare.
Totuși, nici echipele promovabile nu sunt în siguranță. Dintre acestea, este foarte posibil ca unele să nu obțină licența pentru Liga 1, așa că, numărul echipelor care pot promova se poate reduce.

CSA Steaua, încă un sezon dezamăgitor?

CSA Steaua nu a obținut nici în acest sezon dreptul la promovare, din cauza formei de organizare a clubului. În sezonul precedent, militarii au terminat campionatul pe locul 4, dar accesul lor în barajul de promovare a fost blocat.
Se pare că acest episod se va repeta și anul acesta, în cazul în care militarii vor obține o poziție în topul clasamentului.
Cu un buget de aproximativ 2 milioane de euro, CSA Steaua ar trebui să fie un candidat puternic la lupta pentru promovarea în prima ligă, dar, este al doilea sezon la rând când Liga 1 rămâne doar un vis pentru formația antrenată de Daniel Oprița.
CSA Steaua va juca în prima etapă de liga a 2-a marți, de la ora 20:00, împotriva grupării bucureștene Metaloglobus.
Romanian Liga I
Adi Mutu, după înfrângerea Rapidului pe terenul Chindiei: "Am încercat să creez un șoc!"
ACUM 30 MINUTE
Romanian Liga I
Rapid a deraiat la Ploiești în meciul cu Chindia! Dâmbovițenii, la prima victorie în SuperLigă
ACUM O ORĂ