”Săpunaru nu este capitol încheiat. El e pus pe listele noastre de monitorizare, vom vorbi cu el și-l vom întreba ce părere mai are. E greu de convins pentru că nu știu dacă poate fi convocat în urma evoluțiilor de la echipa de club. Voi încerca să-l întorc. La fel cum voi încerca să-l conving și pe Pintilii să nu renunțe. La un meci cu Islanda ai nevoie de un Pintilii și 45 de minute. Vom vedea, în urma parametrilor cât poate juca, dacă va fi cazul”, a declarat Mirel Rădoi la Digi Sport.
https://i.eurosport.com/2019/12/18/2739016.jpg
Noul selecționer al României a anunțat că ia în calcul și convocarea lui Tamaș, deși cei doi au fost protagoniștii unui conflict în anul 2015: ”Și Tamaș poate reveni. L-am antrenat la Steaua (n.red. FCSB) și acum arată mai bine decât patru ani și jumătate. Este într-o formă foarte bună, are un nivel foarte bun de două luni și jumătate. Nu am nimic cu el. Nu sunt la club cu ei să-i văd ce fac zi de zi. Dacă se va integra la națională, atunci foarte bine. Dacă sunt jucători care evoluează meci de meci, de ce nu? Și Papp e o soluție”.
Romanian Liga I
Ladislau Boloni, la un pas de Liga 1! Marele antrenor ar putea fi înlocuitorul lui Grozavu la Sepsi
ACUM 27 MINUTE
Cristi Săpunaru a anunțat în septembrie că se retrage de la echipa națională a României.
Primul meci al barajului pentru Euro 2020 dintre Islanda şi România se joacă la data de 26 martie, începând cu ora 21:45.
Liga Campionilor UEFA
Cum să cheltui 3 miliarde de € pentru un vis interzis! PSG și City, bogații fără glorie din UCL
ACUM 2 ORE
Fotbal
Top 10 al celor mai mari salarii de la PSG și Manchester City
ACUM 2 ORE