"Submarinul galben" va evolua în grupele celei mai tari competiţii intercluburi din Europa după ce a câştigat Europa League. În schimb, Tottenham a terminat sezonul doar pe locul 7 şi va evolua în Conference League.
Recent, trupa lui Espirito l-a transferat pe fundaşul Cristian Romero, de la Atalanta, însă campania de transferuri a englezilor nu s-a încheiat.
Fotbal
Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"
ACUM O ORĂ

Pau Torres rămâne la Villarreal pentru moment

Fundaşul central spaniol va continua la Villarreal, cel puţin deocamdată, ţinând cont că mai multe cluburi s-au interesat de internaţionalul de 24 de ani.
El a fost un jucător esenţial pentru "submarinul galben" pe parcursul acestui sezon, făcând parte din echipa care a câştigat Europa League în finala cu Manchester United. De asemenea, el a impresionat şi la Euro 2020, fiind om de bază în selecţioanta lui Enrique.

ETalks | Lucian Sănmărtean a prefațat noul sezon din Premier League

El a fost aproape de a ajunge atât la United, cât şi la City, conform The Times, care mai precizează că jucătorul ia lecţii de engleză, un aspect important în legătură cu viitorul jucătorului.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199163.png
Dacă ar fi acceptat oferta lui Spurs, el ar fi făcut cuplu în apărare cu Romero. Aceeaşi sursă menţionează faptul că fundaşul central are o clauză de reziliere în valoare de 65 de milioane de euro, iar Tottenham ar fi reuşit să reducă la 45 de milioane de euro, iar 5 milioane de euro bonusuri.
Mai mult decât atât, Paratici, directorul sportiv al lui Spurs, spera că odată cu transferul lui Torres, l-ar fi convins pe Harry Kane să rămână. S-a vehiculat în ultima săptămână un interes din partea lui City pentru atacant, care ar fi dispusă să plătească 150 de milioane de euro.
Torres a avut parte de un sezon extrem de încărcat. A câştigat Europa League cu Villarreal şi a făcut parte din echipa Spaniei care a ajuns până în semifinalele Euro 2020. Ulterior, a mers în Japonia pentru a evolua pentru naţională la Jocurile Olimpice.
Spania a obţinut medalia de argint, după ce a pierdut finala cu Brazilia. De asemenea, Torres a jucat miercuri în Supercupa Europei, pierdută în faţa lui Chelsea la loviturile de departajare.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 2 ORE
Africa Cup of Nations
Surpriză mare la Cupa Africii pe Națiuni. Ghana a pierdut cu Comoros și a plecat acasă
ACUM 3 ORE