"Submarinul galben" va evolua în grupele celei mai tari competiţii intercluburi din Europa după ce a câştigat Europa League. În schimb, Tottenham a terminat sezonul doar pe locul 7 şi va evolua în Conference League.
Recent, trupa lui Espirito l-a transferat pe fundaşul Cristian Romero, de la Atalanta, însă campania de transferuri a englezilor nu s-a încheiat.
Fotbal
Derby County a intrat în faliment! Rooney nu depune armele și i-a impreisionat pe fani cu reacția sa
ACUM 16 MINUTE

Pau Torres rămâne la Villarreal pentru moment

Fundaşul central spaniol va continua la Villarreal, cel puţin deocamdată, ţinând cont că mai multe cluburi s-au interesat de internaţionalul de 24 de ani.
El a fost un jucător esenţial pentru "submarinul galben" pe parcursul acestui sezon, făcând parte din echipa care a câştigat Europa League în finala cu Manchester United. De asemenea, el a impresionat şi la Euro 2020, fiind om de bază în selecţioanta lui Enrique.

ETalks | Lucian Sănmărtean a prefațat noul sezon din Premier League

El a fost aproape de a ajunge atât la United, cât şi la City, conform The Times, care mai precizează că jucătorul ia lecţii de engleză, un aspect important în legătură cu viitorul jucătorului.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199163.png
Dacă ar fi acceptat oferta lui Spurs, el ar fi făcut cuplu în apărare cu Romero. Aceeaşi sursă menţionează faptul că fundaşul central are o clauză de reziliere în valoare de 65 de milioane de euro, iar Tottenham ar fi reuşit să reducă la 45 de milioane de euro, iar 5 milioane de euro bonusuri.
Mai mult decât atât, Paratici, directorul sportiv al lui Spurs, spera că odată cu transferul lui Torres, l-ar fi convins pe Harry Kane să rămână. S-a vehiculat în ultima săptămână un interes din partea lui City pentru atacant, care ar fi dispusă să plătească 150 de milioane de euro.
Torres a avut parte de un sezon extrem de încărcat. A câştigat Europa League cu Villarreal şi a făcut parte din echipa Spaniei care a ajuns până în semifinalele Euro 2020. Ulterior, a mers în Japonia pentru a evolua pentru naţională la Jocurile Olimpice.
Spania a obţinut medalia de argint, după ce a pierdut finala cu Brazilia. De asemenea, Torres a jucat miercuri în Supercupa Europei, pierdută în faţa lui Chelsea la loviturile de departajare.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Liga
Ronald Koeman: "Prezența lui Messi la Barcelona a ascuns toate problemele clubului"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Suspendare istorică pentru un fotbalist! Cât va sta pe tușă după ce i-a spart nasul unui adversar
ACUM O ORĂ