Pau Torres a avut evoluții promițătoare la Villarreal în ultima perioadă, iar echipele răsunătoare din Europa l-au notat în "agendă". În presa internațională s-a scris că fundașul spaniol se află în atenția celor de la Real Madrid, Barcelona, Manchester City, Arsenal și Manchester United. Dintre toate, United este cea mai activă în lupta pentru semnătura ibericului.
Ole Gunnar Solskjaer își dorește un nou partener pentru Harry Maguire în centrul defensivei, iar Pau Torres este una dintre variantele luate în calcul de managerul "diavolilor".
Villarreal i-a stabilit lui Torres o clauză de reziliere de 49,5 milioane de euro, care poate fi activată în următoarea fereastră de mercato, din vară. Suma ar urma să crească la 64,3 milioane de euro în ultimele 15 zile ale perioadei.
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
ACUM 6 ORE
https://i.eurosport.com/2021/04/11/3028492.jpg

Pau Torres este dorit de Real, Barcelona, City, United și Arsenal, dar nu se gândește la transfer

Într-un interviu oferit recent pentru sport.es, Pau Torres s-a arătat mândru că jocul său atrage atenția cluburilor de top. Totuși, fundașul spune că momentan nu se gândește la un transfer de la Villarreal. Torres este concentrat pe semifinala din Europa League, împotriva lui Arsenal, și pe Campionatul European din vară.
"Este o onoare să vezi că munca ta se reflectă în astfel de zvonuri. Le întâmpin cu mult calm, pentru că mă aflu la Villarreal, un club extraordinar. Cu această liniște muncesc în fiecare zi.
Momentan nu mă gândesc la un viitor transfer. Încă ne așteaptă un drum lung, iar obiectivele mele pe termen scurt sunt semifinala din Europa League și disponibilitatea pentru echipa națională.", a spus Pau Torres, pentru sport.es.
Contractul lui Pau Torres cu Villarreal expiră în 2024. În orice caz, este greu de crezut că fundașul iberic va rămâne la formația lui Unai Emery până atunci, ținând cont de prestațiile sale excelente și de lista lungă de cluburi care îl "vânează".
Manchester United are mai multe ținte pentru postul de fundaș central, în viitoarea perioadă de transferuri. În afară de Pau Torres, "diavolii" îi mai urmăresc pe Raphael Varane (Real Madrid), Ibrahima Konate (RB Leipzig) și Jules Kounde (Sevilla).
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
ACUM 10 ORE
Liga Campionilor UEFA
Cine câștigă finala UCL și de ce? Oameni importanți din fotbalul românesc au păreri diferite
ACUM 10 ORE