Antrenorul Romei a susținut conferința de presă premergătoare partidei dintre Roma și CFR Cluj din Europa League. Portughezul a admis că va menaja o parte dintre jucători, dar asta nu înseamnă că echipa sa va trata meciul cu superficialitate.
Chiar dacă presa din Italia scria în urmă cu câteva zile că Roma va juca cu rezervele contra CFR-ului, Fonseca a declarat: "Nu avem două echipe diferite, una pentru Europa League și una pentru campionat, sunt doar alegeri diferite pe care le fac în fiecare joc."
În privința jucătorilor pe care îi va folosi, portughezul nu a oferit prea multe informații: "Pedro ar putea juca mâine, nu știu dacă din primul minut. Mayoral? El trebuie să joace pentru a se adapta. Vom vedea dacă va putea juca alături de Dzeko. Smalling nu va juca mâine. E greu să joace din 3 în 3 zile, mai ales că nu a făcut pregătirtea cu echipa."
Serie A
De ce nu a reușit Roma să câștige meciul cu Juventus! Mourinho a dezvăluit ce probleme are la echipă
09/01/2022 LA 20:37
În final, Fonseca a avut numai cuvinte de laudă la adresa CFR-ului: "Este o echipă puternică, greu de învins. Anul trecut a fost în grupă cu Lazio și a trecut mai departe."

CFR are amintiri minunate de pe Olimpico

CFR Cluj are amintiri foarte plăcute din precedentele întâlniri cu AS Roma. Ardelenii au jucat primul lor meci din istorie în Champions League chiar împotriva adversarului de mâine seară. Era sezonul 2008-2009, iar CFR a câștigat pe Olimpico cu 2-1 în fața Romei, ambele goluri ale clujenilor fiind înscrise de Culio. Capitolinii s-au răzbunat în Gruia și au câștigat cu 3-1, terminând primii o grupă din care au mai făcut parte Chelsea și Bordeaux.
Acelea nu au fost însă singurele întâlniri dintre cele 2 formații, care s-au întâlnit tot în grupele Champions League și în sezonul 2010-2011. Atunci, CFR a pierdut la Roma cu 2-1, iar returul de la Cluj-Napoca s-a terminat la egalitate, scor 1-1.
În plus, CFR a jucat pe Olimpico și în sezonul trecut din Europa League, dar împotriva lui Lazio, cele 2 echipe din capitala Italiei împărțind impunătoarea arenă. CFR a pierdut cu 1-0, dar a făcut un meci bun, iar înfrângerea nu a contat prea mult, echipa lui Dan Petrescu calificându-se în primăvara europeană.
https://i.eurosport.com/2020/11/03/2927919.jpg
Serie A
Duel nebun pe Olimpico! Juventus s-a impus în fața Romei după un meci cu 7 goluri
09/01/2022 LA 19:48
Serie A
Jose Mourinho a fost dorit la AC Milan! Dezvăluirile portughezului după înfrângerea de pe San Siro
07/01/2022 LA 06:50