Antrenorul portughez Paulo Fonseca și familia lui au reușit să scape de la Kiev, în urma invaziei rusești a Ucrainei.
Fostul manager de la Shakhtar Donețk rămăsese blocat în capitala Ucrainei, împreună cu soția și fiul său. Aeroporturile din Ucraina au fost distruse în urma loviturilor cu rachete, iar multe drumuri au fost blocate. Fonseca s-a ascuns într-un hotel din Kiev, până a fost ajutat să ajungă în România.
Romanian Liga I
Cel mai rapid gol al sezonului în Liga 1 s-a marcat în ultimul meci din play-off
ACUM O ORĂ
Fostul antrenor al echipei AS Roma este căsătorit cu ucraineana Katerina Ostroushko și au împreună un copilaș de aproximativ 3 ani. Într-o postare pe Instagram, soția antrenorului a confirmat că ea și familia ei sunt acum în siguranță.

Paulo Fonseca nu a mai putut pleca joi de la Kiev

Gazzetta dello Sport a relatat că Fonseca și membrii familiei au reușit să părăsească Kievul datorită unei misiuni conduse de ambasada portugheză. Au fost aduși în România, prin Moldova, într-un microbuz cu 15 locuri, alături de alți cetățeni portughezi, printre care Edgar Cardoso și Filipe Sousa, care lucrează ambii pentru Shakhtar Donețk.
"Prietenii noștri din toată lumea. Sunteți absolut incredibili! Vă mulțumim pentru sprijin, pentru rugăciuni și ajutor în cele mai întunecate zile ale noastre. Vă mulțumim, familia și eu suntem în siguranță acum. Îmi voi aminti pentru totdeauna de bunătatea voastră.
Fiecare mână de ajutor, fiecare cuvânt. Sunt absolut zdrobită. Inima mea e frântă. Atâta durere și frică în două zile groaznice", a precizat soția lui Paulo Fonseca, care avea bilete de zbor pentru joi dimineața spre Portugalia, dar plecarea pe calea aerului nu a mai fost posibilă.
"M-am trezit la cinci dimineața cu cinci explozii la rând. Aveam un zbor programat, dar a fost imposibil să plec de aici, pentru că aeroporturile au fost deja distruse și spațiul aerian a fost închis. Aceasta a fost cea mai proastă zi din viața mea. Rugați-vă ca o bombă să nu cadă peste noi", a susținut antrenorul pentru Jornal de Noticias, în urmă cu 3 zile.
Fotbal
VAR-ul, sintagma cheie la finalul unui sezon nebun
ACUM 3 ORE
Liga
Cum a "trădat-o" Kylian Mbappe pe Real Madrid! Dezvăluirea făcută azi în Spania
ACUM 5 ORE