Ionel Dănciulescu a anunțat, joi, vânzarea echipei de fotbal Dinamo: "Am fost de dimineață la club. Am stat pe la birouri, au venit și acești investitori spanioli la birourile de la hotel, unde Dinamo are sediul. Am aflat și eu că se va face această tranzacție, am primit și eu confirmarea că, până la urmă, această vânzare a avut succes. Din ce știu eu, era o armată de avocați și de notari. Și din partea domnului Negoiță, și din partea spaniolilor. Cred că s-a parafat un act în sine. Nu știu mai multe detalii”, a spus Ionel Dănciulescu pentru Digi Sport
Conform înțelegerii dintre cele două părți, noii investitori trebuie să achite datoriile de 3 milioane de euro ale clubului și să asigure un buget de 5 milioane de euro pentru sezonul următor. Ionuț Negoiță a fost principalul finanțator al “câinilor” în perioada 2013-2020.

PCH, în culmea fericirii după vânzarea lui Dinamo

Romanian Liga I
Gabi Torje, enervat la culme de un adversar de la FC Botoșani: "Să nu uite că Dinamo este o emblemă"
ACUM 9 ORE
"Negoiță a plecat. Trăiască Dinamo Bucuresti!”, au scris ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan pe Facebook. Ei au continuat printr-un comunicat amplu:
Legat de ultimele discuții despre vânzarea clubului, putem spune doar atât:
Dacă investitorul spaniol ar asigura un buget de 5 milioane de euro, așa cum s-a vehiculat prin presă, ar fi o veste foarte îmbucurătoare. Credem că nimeni nu s-ar opune unei tranzacții în condiții avantajoase pentru Dinamo.
Cel mai important în momentul de față este ca antrenorul Gigi Mulțescu să poată pregăti în liniște meciurile care ne așteaptă în debutul campionatului. Informațiile și zvonurile despre schimbarea antrenorului nu pot asigura atmosfera potrivită pentru antrenament.
Trebuie să începem cu dreptul noul campionat", se arată în comunicatul PCH.
Romanian Liga I
Dinamo – FC Botoșani 1-2 | "Câinii" ajung la 6 înfrângeri consecutive în Liga 1 și sunt penultimii
ACUM 10 ORE
Romanian Liga I
Dinamo, urmărită de ghinion! Nocturna stadionului a cedat la meciul cu Botoșani! Meciul s-a reluat
ACUM 11 ORE