Minaur Baia Mare a anunțat în cursul acestei săptămâni că a transferat nu mai puțin de 8 jucătoare pentru viitorul sezon, în condițiile în care se desparte de 7 componente la finalul actualei stagiuni.
După ce le-a prezentat pe Aleksandra Vukajlovic (24 ani, centru, Serbia) și Gabriela Gudelj (24 ani, inter dreapta, Croația), clubul a anunțat azi și transferul cu nr. 8. Este vorba despre un inter stânga din Brazilia, de Talita Alvez Carneiro. Handbalista în vârstă de 25 de ani vine de la echipa spaniolă CBF Malaga Costa del Sol (Spania) și este componentă a naționalei Braziliei, unde a jucat 5 meciuri și a marcat de 9 ori.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 3 ORE

Minaur Baia Mare: "Talita a absolvit și facultatea de kinetoterapie"

"Talita a evoluat cu Malaga în EHF European Cup, reușind să înscrie 26 de goluri pentru echipa sa. Malaga va juca finala competiției, acolo unde va întâlni pe Rocasa Gran Canaria (Spania), pe 8 și 14 mai. Cu un sezon înainte a jucat în Turcia, la Yalikavaksports Club, reușind două goluri tot în EHF European Cup. Să spunem că în acest sezon,
Înainte de aventura din Turcia, ea a evoluat la Concordia, club la care a devenit profesionistă. A fost campioana Braziliei în 2019. Paralel cu activitatea de handbalistă, ea a absolvit facultatea de kinetoterapie.", a relatat clubul băimărean pe site-ul oficial.
Din cele opt jucătoare care vin la Baia Mare în sezonul următor, doar două sunt din România.
Minaur are parte de un final de sezon fierbinte. Pe lângă jocurile din campionat, caută să prindă turneul Final Four al Cupei României, dar mai ales să urce pe podium în turneul Final Four al European Handball League, la jumătatea lunii mai.
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 10 ORE
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 10 ORE